De ce nu mai apare Sandra Stoicescu la Observator. Soțul ei s-a îmbolnăvit de COVID-19!

 Oana Pantazi
.

Foarte mulți s-au întrebat, probabil, de ce nu mai apare Sandra Stoicescu la Observator… Răspunsul este, din păcate, unul neplăcut – soțul ei s-a îmbolnăvit de COVID-19 și jurnalista a fost obligată să ia toate măsurile de prevenție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, soțul vedetei Jurnalului de seară de la Antena 1 s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar acesta este motivul pentru care Sandra Stoicescu nu mai apare la Observator. Chiar jurnalista a fost cea care le-a dat vestea fanilor săi, pe contul de socializare.

2Alessandra-Stoicescu2Alessandra-Stoicescu

Sandra Stoicescu nu mai apare la Observator o perioadă

Imediat după aflarea veștii, dat fiind că este contact direct, Sandra Stoicescu și-a făcut testul pentru COVID-19. din fericire, rezultatul a fost negativ, dar jurnalista a decis să rămână în izolare alături de soțul ei. Și cum orice lucru rău are și o parte bună, Sandra consideră a luat totul ca pe un semn al destinului și ca pe o ocazie de a-și petrece Sărbătorile alături de familie.

„Și a venit și acel moment. Începând de astăzi sunt ceea ce, sec și impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, soțul meu, a primit un rezultat care certifica ceea ce știam despre el de când îl cunosc: că este pozitiv. Eu, că doar nu degeaba lucrez la știri, sunt negativă însă regulile sunt reguli pentru toată lumea: sunt contact direct deci ne izolăm împreună, că familie. E poate un semn al destinului că, după un an nebun cum nu am mai trăit niciodată, sărbătorile chiar sunt un moment care trebuie trăit în familie, alături de cei mai dragi oameni.

Izolarea fizică nu înseamnă decât lipsa contactului cu cei din afara familiei noastre. Voi rămâne conectată la tot ceea ce înseamnă știrile zilei, voi continua acest minunat demers numit Ajut Eu până la final și, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, [Observator], voi rămâne #deneoprit în ceea ce privește meseria mea de jurnalist. Povestea mea, povestea ta, povestea noastră continuă…', a scris Sandra Stoicescu pe Instagram.

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:„Am dus-o dincolo de nori'

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: „Sunt partener alături de…” / EXCLUSIV

Citește și: Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!”

Nu poate sta departe de pasiunea ei

Sandra Stoicescu a dispărut de la Observator pentru o vreme în momentul în care urma să devină mamă pentru prima oară. Telespectatorii au fost uimiți să o vadă însă atât de repede înapoi, deoarece jurnalista, care a născut la sfârșitul lunii iulie, nu a putut sta departe de pasiunea ei mai mult de 3 luni.

Vedeta s-a întors la pupitrul știrilor afișând o siluetă, dar și o energie de invidiat. Motivul pentru care a revenit atât de repede este însă unul perfect justificat – o campanie umanitară în care vedeta TV s-a implicat trup și suflet pentru că „Avem în ADN-ul nostru să ajutăm, să schimbăm vieți’, spune Sandra.

„Este o campanie de suflet la care muncesc mult și cu drag, deși sunt din ce în ce mai multe ore pe zi în care trebuie să mă despart de Sara. Știu însă că sunt un exemplu bun pentru ea și atunci când va crește și va vedea ce am făcut, va fi mândră de mine.

Avem în ADN-ul nostru să ajutăm, să schimbăm vieți! Sunt convinsă că vor fi foarte mulți cei care vor participa. Noi vom expune aceste povești și din acel moment vă invităm să vă alegeți cazul pe care doriți să îl susțineți. Deocamdată vrem să primim cât mai multe dorințe’, a declarat Sandra Stoicescu.

Vedeta Observatorului este și acum, în pofida faptului că se află în izolare, la fel de implicată în campania Ajut eu!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton