Cristina Cioran are un nou iubit. Cine este bărbatul: „Locuim împreună de când ne-am cunoscut”

 Lupescu Anca
.

Cristina Cioran a fost părăsită de logodnic chiar înainte de nuntă. Actrița a avut un an greu din toate punctele de vedere, însă acum iubește din nou și este fericită. Ea a declarat că locuiește împreună cu iubitul ei de când s-au cunoscut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După zece ani de relație, când se pregăteau de nuntă, Cristina Cioran și Traian Văduva au decis să se despartă. Actrița a făcut declarații despre evenimentul nefericit din viața ei și a ținut să specifice faptul că nu a fost părăsită, ci s-a despărțit de iubitul ei de comun acord.

img-1-6img-1-6

Acum, amândoi și-au refăcut viața alături de alte persoane. Vorbind despre despărțire, Cristina Cioran spune că motivul despărțirii ar fi faptul că nu a fost cerută de soție, asta deși Traian a făcut cererea în cadrul unei petreceri. Totuși, spune artista, totul a fost o glumă.

' Niciodată nu a fost vorba de căsătorie. Poate că acesta a fost motivul despărțirii, că nu m-a cerut niciodată de soție. Nu a fost niciodată vorba despre nuntă. Ce-ți mai trebuie nuntă odată ce ai o relație așa lungă?! Nu a fost o despărțire cu lacrimi, ne-am bucurat amândoi că ne-am despărțit. 

Am împărțit tot ce aveam de împărțit. A fost practic ca o căsătorie, dar nu aveam cine știe ce lucruri în comun.  În ultimul an, poate s-a văzut mai mult că relația noastră scârțâie.

Cred ca ne dorim alte lucruri, cred că maturizarea nu vinde doar cu vârsta, ci cu ce-ți dorești de la viață. Important este să nu uiți de tine, să te gândești la tine pentru că o viață avem', a declarat Cristina Cioran.

Cristina Cioran are un nou iubit

Cristina Cioran a vorbit despre noul ei iubit și felul în care s-au cunoscut. Ea mărturisește că dacă el nu ar fi intrat în viața lui, nu s-ar fi despărțit de Traian. Este fericită acum că a făcut pasul de a ieși dintr-o relație care nu mai mergea. Acum, cei doi vor petrece sărbătorile alături de părinții lor.

„Am ieșit din acea relație de 4 luni și jumătate. Din păcate, relațiile nu mai țin ca pe vremuri. Am decis împreună să nu vorbim despre asta, din respect ptr familiile noastre. Acum sunt împreună cu cineva. Nu e adevărat cum s-a scris, nu Traian m-a părăsit. La un moment dat, nu ne-am mai înțeles și am tot încercat să reluăm relația și nu a mai funcționat. Sufletele s-au deschis atât la mine cât și la el, astfel încât și eu și el suntem fericiți cu alte persoane.  Persoanele acestea au apărut imediat după despărțire. 

Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început.  Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită.  Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am cunoscut.  Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat. „, a mai adăugat vedeta.

Cristina Cioran și iubitul ei par că au planuri serioase în ceea ce privește relația lor. Actrița își duce iubitul la mama ei, acolo unde vor petrece sărbătorile de iarnă.

„Mergem la Constanța la mama, să facem sărbătorile de iarnă. Nu voi găti eu, ci mama', a mai spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran a avut COVID-19

Nici fosta vedetă de la Antena 1 nu a scăpat de acest virus perfid. Cristina Cioran a fost testată pozitiv cu COVID-19 și a preferat să nu facă acest lucru public până acum. Actrița s-a îmbolnăvit în luna septembrie și a făcut primele declarații despre simptomele pe care le-a avut.

‘În septembrie am aflat că m-am îmbolnăvit de coronavirus. Am avut temperatură o zi- două, durere de cap și o sinuzită. Mam izolat două saptămâni și a trecut. Am luat paracetamol și pastile pentru sinuzită. Nu știu sigur de unde l-am luat, probabil din parc sau de la o terasă’, ne-a declarat Cristina Cioran pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi:’Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie’

Citește și: Probleme grave pentru Ionuț Belei. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, dus de urgență cu ambulanța la spital:„Am rămas fără aer’

Citește și: Raluca Moianu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea soțului său: „Ar fi dorit să fim cât de fericite putem’

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale:„Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor’/ EXCLUSIV

Deși a avut acest virus, actrița se teme în continuare de el. Cristina Cioran a avut o formă ușoară de COVID-19, însă este speriată ca nu cumva ceva mai grav să i se întâmple.

‘Mă tem de acest virus în condițiile în care am trecut deja prin COVID, am avut virusul, dar cu simptome ușoare, din fericire. Consider ca restricțiile ar fi trebuit să fie mai dure de la început, acum pare totul scăpat de sub control. Mă protejez și mă dezinfectez, cam atât. Nu iau suplimente sau alte chestii’, a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton