De ce nu a vrut Sofia Vicoveanca să urce pe scenă alături de Ștefan Bănică: "Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare..."

 Dumitrache Laura
.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România. Vedeta are o carieră în muzică de peste 60 de ani, dar cu toate astea, cântăreața mai are emoții la spectacole. Un moment de genul s-a petrecut în urmă cu 10 ani, la un spectacol de Crăciun al lui Ștefan Bănică. Sofia Vicoveanca nu a vrut să mai urce pe scenă alături de artist.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sofia Vicovenca, pe numele său real Sofia Fusa, a fost invitată în urmă cu mai mulți ani de către Ștefan Bănică să urce pe scenă alături de el, în cadrul spectacolului său de Crăciun. Concertul a fost organizat la Sala Palatului. Artista a fost copleșită de emoții și nu a vrut să mai urce pe scenă.

Sofia Vicoveanca si Stefan BanicaSofia Vicoveanca si Stefan Banica

Incidentul a avut loc în urmă cu mulți ani, dar vedeta își va aduce aminte întotdeauna emoțiile pe care le-a simțit. Intepreta de muzică populară a povestit recent momentul stânjenitor prin care a trecut la vremea respectivă. Deși are o carieră impresionantă, vedeta a dezvăluit că a existat un moment în care nu și-a mai dorit să urce pe scenă.

Citește și: Cum și-a pierdut Sofia Vicoveanca soțul:”De 21 de ani sunt văduvă”

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca, adevărul despre starea lui Nicolae Botgros:”Asta e viața!”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună:„Părinții și-au dorit să ne vadă fericiți'

Citește și: Culiță Sterp, la un pas să fie lovit de tren:”Am tras sperietura vieții!”

De ce nu a vrut Sofia Vicoveanca să urce pe scenă alături de Ștefan Bănică

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi a povestit un moment stânjenitor petrecut în urmă cu 10 ani. Artista a fost invitată de Ștefan Bănică să cânte alături de el la spectacolul de Crăciun, de la Sala Palatului. Sofia Vicoveanca a declarat că nu a mai vrut să meargă, deoarece avea emoții foarte mari. Cu toate astea, artista a fost încurajată de fiul ei și a făcut un show senzațional alături de Ștefan Bănică.

M-a sunat pe vară (Ștefan Bănică Jr. n.r) pentru spectacolul de Crăciun, cum obișnuiește Ștefan să încânte publicul. Sigur, el nu a spus ce surpriză va avea, chiar dacă a fost tras de limbă.

Am fost foarte bucuroasă, apoi i-am spus «Eu am înregistrat această piesă (cea pentru spectacol n.r), dar nu am cântat-o niciodată… mai ales în fața publicului!».Atunci am vrut să renunț, dar băiatul meu mi-a zis: «Mamă, până în iarnă înveți tu piesa». Și a avut dreptate. Am venit, am repetat două zile cu orchestră, cu lume, cu aparatură, cu tot. Înainte de a intra în spectacol, m-a pus «Sfântul» să mă uit în sală…', a dezvăluit artista, relatează Click!

Ștefan Bănică a ajutat-o pe Sofia Vicoveanca pe scenă

Sofia Vicoveanca a acceptat să urce pe scenă cu Ștefan Bănică. Artistuș i-a trimis solistei un refren pe care trebuia să îl cânte alături de el, dar cântăreața s-a emoționat si a uitat versurile. Chiar și așa, Ștefan i-a sărit în ajutor și a cântat el refrenul, după care lucrurile au decurs normal.

Când am văzut, mi-am zis «Ce caut eu aici?». Ștefan îmi trimisese un refren pe care să îl cânt eu la intrare și am uitat tot.

Nu știam nimic. Eram speriată că trebuia să intru. Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare, m-am dus și nu știam nimic. Când am intrat, Ștefan a intuit că e o problemă și a început să cânte el, apoi totul a decurs normal.', a mai povestit Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveana a avut succes de tânără

Artista are o carieră impresionantă pe scena muzicala românească, dar puțini sunt cei care cunosc detalii despre viața ei. Cu o carieră de succes de peste 60 de ani, frumoasa doamnă a cântecului româneasc s-a remarcat de-a lungul timpului prin seriozitate. Cântăreața a declarat cum a reușit să își păstreze energia și optimismul.

Munca îl ţine pe om la suprafaţă. Eu nu beau cafea că am palpitaţii, nu fumez, nu beau alcool, doar ceai şi apă plată. De când sunt văduvă nu mai gătesc, mănânc doar salate, minuturi. Nu mănânc dulciuri deloc. Doar aşa, când sunt foarte obosită mănânc un baton de ciocolată. Prefer fructele: mere, prune, cireşe, toate din România. Am 75 de kilograme la 1,70 m, nu-mi fac probleme. Nu fac sport deloc, dar calc rufe, şterg praful.', a declarat interpreta de muzică populară, relatează bzi.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton