De ce nu a mai reușit Lili Sandu să alăpteze: "Era o piatră acolo"

 Oana Pantazi
.

Lili Sandu este în culmea fericirii de când a devenit mamă, însă, din păcate, aniversarea de un an a fiului său a fost umbrită de o problemă de sănătate. Vedeta nu a mai reușit să alăpteze și s-a confruntat cu dureri chinuitoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a devenit mamă la 41 de ani și este în culmea fericirii. Fiul ei și al lui Silviu Tolu este adorabil, iar mama lui își încântă fanii de pe conturile de socializare cu multe instantanee din viața lor. De altfel, vedeta își ține la curent urmăritorii și cu tot ce experimentează de când a venit mamă. Recent însă, Lili și-a întrista fanii când, chiar de ziua micuțului Thomas Jay, le-a mărturisit că s-a confruntat cu probleme de sănătate care nu i-au dat pace.

14831483

Lili Sandu, dureri chinuitoare în timpul alăptării

Deși Thomas Jay a împlinit deja un an, mama lui ocntinuă să îl alăpteze și nu face un secret din asta. Mai mult, Lili Sandu este o susținătoare a alăptatului în public și și-a susținut de fiecare dată opinia, cu riscul de a stârni controverse pe conturile de socializare. Recent însă, vedeta s-a confruntat cu o problemă de sănătate, despre care le-a vorbit fanilor săi de pe contul de socializare. Din păcate, totul s-a petrecut în ziua în care fiul ei a împlinit un an…

Fix în dimineața de 10, fix de ziua lui, când m-am trezit dimineața, am avut niște dureri foarte mari la un sân. Practic, era o piatră acolo, nu vreți să vă imaginați. Cele care ați trecut prin asta cred că mă înțelegeți. Mai pe românește, că nu știu în termeni medicali, se înfundase un canal și nu-l mai puteam folosi', le-a mărturisit Lili Sandu fanilor ei de pe Instagram.

Totul s-a încheiat însă o zi mai târziu, după ce vedeta a apelat la niște metode homeopate, care, din fericire, au ajutat-o și totul a revenit la normal în cele din urmă.

Am stat cu varză, cu gheață, după care am aflat că trebuie să pun ceva cald, comprese calde. M-a ajutat foarte mult Thomas, pentru că nu s-a dat bătut și a vrut să-l alăptez de la sânul respectiv', a mai povestit vedeta.

Citește și: Lili Sandu s-a fotografiat goală, în timp ce își alăptează bebelușul. Vedeta a slăbit enorm după naștere

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Lili Sandu și Silviu Țolu, după ce au devenit părinți: „Eu l-am avertizat…'

Citește și: De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu. Cum se înțelege vedeta cu socrii: „Din prima clipă…”

Citește și: Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei, la 39 de ani. Ce interdicții avea artista

Citește și: Cu ce post TV a semnat Florin Călinescu după ce a plecat de la PRO TV

A pozat în timp ce-și alăpta băiețelul

Lili Sandu nu a ascuns niciodată faptul că susține alăptarea la sân și, chiar dacă acesta este un subiect extrem de controversat în social media, vedeta nu a ezitat să posteze pe Instagram o fotografie în care îl hrănește pe micul Thomas Jay. De-a lungul timpului nenumărate vedete care susțin alăptarea la sân au fost subiectul unor controverse, printre ele numărându-se și Cristina Șișcanu. Cu toate acestea, Lili Sandu nu a ezitat să se fotografieze în timp ce își alăpta micuțul.

După ce, acum ceva timp, a postat un filmuleț în care își hrănea băiețelul, fanii au criticat-o și au spus că nu e nevoie să își arate sânii pe internet. Ulterior, Lili Sandu le-a arătat tuturor că alăptarea este un gest normal și nu trebuie sexualizat. Vedeta a postat o fotografie în care era îmbrăcată într-un halat pufos, fără nimic pe dedesubt, și își ținea bebelușul la piept, în timp ce îl alăpta.

Fanii au reacționat imediat la postare și au felicitat-o pe Lili Sandu pentru corpul ei, dar și pentru intenția de a împărtăși astfel de momente frumoase cu ei.

„Alăptarea… Grea, dar foarte foarte frumoasă. Sunteti superbi / Ce poate fi mai frumos de atât? Sunteți minunați! / Cât de frumoși sunteți/ Cel mai frumos sentiment! Felicitări!/ O mămica foarte frumoasă și finuță cu bebelușul ei minunat’, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton