De ce este chemat în fața judecătorilor Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Ea a fost condamnată ieri la închisoare

 Miniosu Alexandra
.

Iubitul Elenei Udrea este chemat în fața judecătorilor. Se pare că nu doar „fosta blondă de la Cotroceni' trece printr-o situație delicată, ci și partenerul ei, Adrian Alexandrov. Ieri, fosta politiciană a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul „Gala Bute'. Aceasta a fost găsită vinovată pentru luare de mită și abuz în serviciu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, e chemat în fața judecătorilor. Bărbatul este așteptat în instanță în calitate de pârât. Așadar, se pare că și el trece printr-o situație delicată în aceste momente. Vestea a ieșit la iveală după ce joi, 7 aprilie 2022, fosta politiciană a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute'.

elena-udrea-iubit-8-1elena-udrea-iubit-8-1

Pe 7 aprilie, Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute', după ce a fost găsită vinovată pentru luare de mită și abuz în serviciu. Pe vremea când ea ocupa funcția de ministru al turismului și dezvoltării, blondina ar fi primit un milion de euro mită de la mai mulți oameni de afaceri pentru a le mijloci contracte cu statul. Se pare că nu doar ea are probleme cu legea, ci și partenerul ei, care a fost chemat de curând în judecată.

Citește și: Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute.Decizia nu mai poate fi contestată

Citește și: Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.Ce diferență de vârstă e între ei

Citește și: Vladimir Putin a luat parte la funeraliile lui Vladimir Jirinovski.A adus trandafiri roşii şi s-a închinat lângă sicriu

Citește și: Nicolae Botgros, îndurerat de moartea lăutarului Anatol Ciobanu:”Adio, prietene cu care am copilărit!”

De ce este chemat în fața judecătorilor Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Elena Udrea a plecat din România joi dimineață, înainte ca instanța să dea verdictul condamnării la închisoare. Aceasta a părăsit țara prin vama Giurgiu, într-o mașină în care s-ar fi aflat și un prieten de familie.

„Persoana în cauză a părăsit teritoriul ţării în cursul dimineţii de 07.04.2022, pe cale terestră, în mod legal, deoarece nu avea restricţionat dreptul la liberă circulaţie de către instituţiile competente', a susținut Poliția de Frontieră.

Elena Udrea a plecat din țară înainte ca instanța să dea verdictul

Poliția Capitalei a anunțat că, în urma verificărilor, a reieșit că Elena Udrea părăsise teritoriul României, anterior momentului pronunțării de către instanță a sentinței definitive.

„Imediat după primirea documentelor la nivelul Poliției Capitalei, în jurul orei 15.30, s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieșit că aceasta a părăsit teritoriul României, în cursul acestei dimineți, anterior momentului pronunțării de către instanță a sentinței definitive. Reiterăm faptul că, până astăzi, la momentul pronunțării instanței, nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicții', a menționat Poliția Capitalei.

Elena Udrea a fost dată în urmărire generală. Ulterior, ea a fost prinsă la Kulata, în vreme ce s-ar fi îndreptat către Grecia.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei', a transmis Poliția Română.

Ea a fost condamnată ieri la închisoare

După ce a fost prinsă, bulgarii au dus-o pe Elena Udrea în arestul Poliției de Frontieră Petrici. Acolo, „fosta blondă de la Cotroceni' și-a petrecut noaptea de joi spre vineri. Mai apoi, Elena Udrea va fi adusă în fața magistraților bulgari, care vor judeca cererea de extrădare, procedură ce poate să dureze destul de mult, după care va fi adusă în România pentru executatea sentinței pronunțate joi, scrie fanatik.ro.

Condamnarea Elenei Udrea în dosarul Gala Bute a venit la două zile distanță după ce numele partenerului ei, Adrian Alexandrov, a apărut ca „pârât' în cadrul unui dosar înregistrat la Judecătoria Buftea. Conform sursei menționate mai sus, în dosar, în calitate de „reclamant' apare Distrigaz Sud Rețele SRL. Aceasta e o companie specializată în distribuția de gaze.

Aceeași sursă mai scrie că dosarul de la Judecătoria Buftea are ca obiect, 'cererea de valoare redusă'. Mai exact, compania Distrigaz vrea să recupereze suma datorată de Adrian Alexandrov. Cel mai probabil, mai scrie fanatik.ro, compania alimentează cu gaz casa din Corbeanca aflată pe numele lui Adrian Alexandrov, unde s-ar fi adunat facturi restante. Judecătorii nu au stabilit deocamdată primul termen al procesului.

Elena Udrea spunea că nu va fugi din România

Anul trecut, în luna martie, în vreme ce procesul se afla în derulare, Elena Udrea susținea că nu va părăsi țara, în cazul în care va fi vorba despre un verdict nefavorabil.

„În tot acest timp am ieşit din ţară m-am întors în ţară. niciodată nu mi-a trecut prin cap să rămân în afara țării.

Dacă aş vrea să fug din ţară cu 3 dosare penale, în care probabil că dacă pleci din ţară sentinţa sigur este cu executare. Păi, eu am experienţa statului în puşcărie în afara ţării. Sunt un om raţional. N-aş pleca să înfund puşcăria pe afară, ca să mă aducă statul înapoi în condiţii de forţă', spunea ea într-un interviu.

După sentința de joi, atunci când instanța supremă a respins contestația în anulare formulată de Elena Udrea, fosta politiciană trebuie să plătească despăgubiri de peste 1,6 milioane de euro către Autoritatea Naţională petru turism. De asemenea, ea trebuie să înapoieze 900.000 de euro unor martori din dosar, afaceriștii Corin Boian și Adrian Gărdean.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton