Adriana Trandafir îl înlocuiește pe Cristi Iacob la Te cunosc de undeva: "Va fi un sezon foarte interesant"

 Dumitrache Laura
.

Adriana Trandafir îl înlocuiește pe Cristi Iacob la Te cunosc de undeva! Actrița va fi noul profesor de actorie în noul sezon al emisiunii. Adriana este extrem de încântată și abia așteaptă să îi învețe pe concurenți cunoștințele sale din lumea actoriei. Începând cu cel de-al 17-lea sezon al emisiunii, Adriana Trandafir îi va pregăti pe concurenții reality show-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cel de-al 17-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva va veni cu numeroase surprize pentru telespectatori. La scurt timp după ce Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1, Pepe i-a luat locul. Acum Adriana Trandafir va fi profesorul de actorie al concurenților.

Adriana TrandafirAdriana Trandafir

Adriana Trandafir este încântată că va face din nou parte din echipa Te cunosc de undeva, de această dată din postura de profesor. Adriana a format echipă cu Romică Țociu și au câștigat cel de-al 16-lea sezon al reality show-ului, difuzat la Antena 1.

Citește și: Cine le-a convins pe Maria Speranța și Adriana Trandafir să participe împreună la Asia Express: „A fost greu”

Citește și: Cum a schimbat Asia Express relația dintre Adriana Trandafir și Maria Speranța:”Nu mai suntem mamă-fiică…”

Citește și: Războiul și-a pus amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski.Transformarea președintelui Ucrainei în 40 de zile

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:„I-am prins în fapt'

Adriana Trandafir îl înlocuiește pe Cristi Iacob la Te cunosc de undeva

Adriana Trandafir a făcut echipă cu Romică Țociu la Te cunosc de undeva, câștigând cel de-al 16-lea sezon al emisiunii. Ei bine, telespectatorii vor avea parte de numeroase surprize în noul sezon. Actrița Adriana Trandafir se întoarce în proiect, dar de această dată va fi profesor de actor. Adriana îl va înlocui pe Cristi Iacob și le va preda noilor concurenți lecții de actorie. Jurații emisiunii nu vor mai fi implicați în pregătirea momentelor pentru ca surpriza să fie mult mai are. Așadar, actorul Cristi Iacob o să fie jurat, dar nu și profesor. Această sarcină îi revine Adrianei Trandafir.

E o onoare pentru mine şi un cadou de la Dumnezeu acest rol în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva. Mi se pare fascinant că după ce am trăit experienţa acestui show în calitate de concurent, acum am trecut de cealaltă parte a baricadei, unde nu mi-aş fi imaginat niciodată că o să ajung şi de unde se vede şi mai bine frumuseţea acestui show.Toţi îmi sunt foarte dragi şi încerc să îi ajut cât de mult pot, să le dau cât de mult pot din tot ce ştiu eu, pentru ca juriul să aprecieze munca lor', a declarat actriţa Adriana Trandafir, relatează fanatik.

Adriana Trandafir: „Este o muncă sisifică”

Actrița este entuaziasmată de noul proiect. Cu toate astea, vedeta a recunoscut că efortul din spatele fiecărui rol este extrem de dificil și munca este complicată. Chiar și așa, Adriana Trandafir anunță că cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva va fi unul interesant.

 Este o muncă sisifică, de cel puţin 10 ore pe zi, în această perioadă, iar dacă înainte îmi studiam doar piesa mea, acum trebuie să pregătesc absolut toate momentele din concurs, deci nu nu mai încape vorbă despre volumul de muncă.Va fi un sezon foarte interesant pentru că avem tipologii diferite, suflete speciale şi oameni minunaţi pe care îi voi ajuta cât de mult voi putea să aibă încredere în ei, să uite de frici atunci când sunt pe scenă, să nu pornească avându-l pe ‘NU înainte şi să primească cu bucurie orice rol le oferă Ruleta', spune Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir le va fi profesor de actorie noilor concurenți

Adriana Trandafir este pregătită să le dezvăluiască noilor concurenți tot ce a învățat în perioada în care a fost concurent al emisiunii. Nou sezon al reality show-ului va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul va fi prezentat de Pepe și Alina Pușcaș, jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Cristi Iacob.

Îi voi învăţa tot ce ştiu eu, toate secretele, de la cum să urce în lift, până la cum să îşi gestioneze emoţiile, combustia internă şi gândurile. Dacă vor asculta tot ceea ce le spun, cu siguranţă le va fi mai uşor. În calitate de antrenor al olimpicilor, le spune mereu concurenţilor că important e nu cât de bine te-ai antrenat de-a lungul timpului, ci cât de performant eşti în momentul în care trebuie să câştigi olimpiada',a mai spus Adriana Trandafir.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton