De ce e Victoria Beckham una dintre cele mai interesante celebrităţi

 Florentina Liutic
.

A aniversat 16 ani de căsătorie alături de David şi, recent, şi-a prezentat noua colecţie la Săptămâna Modei de la New York. Controversată, apreciată, invidiată, Victoria Beckham e una din cele mai interesante celebrități.

 

victoria

 

NU ZÂMBEȘTE NICIODA­TĂ: Vedeta admite că una din­tre cele mai frecvente întrebări care îi sunt adresate este legată de faptul că nu râde niciodată. Totuși, Victoria recunoaște că în trecut „obișnuiam să zâmbesc foarte mult în fo­tografii. Cred că m-am oprit din râs când am intrat în lumea modei. Moda mi-a fu­rat zâmbetul. Am creat această persoană. Și nu pot spune că nu sunt eu, dar nu sunt eu în totalitate… Este o armură care mă învăluie, explică designerul.

 

ÎN ADOLESCENȚĂ A AVUT MUL­TE COMPLEXE: În timpul liceului, i-a fost rușine de averea familiei sale, așa că de multe ori își ruga tatăl, care con­ducea un Rolls Royce, să coboare din mașină înainte să ajungă la școală. În plus, Victoria a avut mereu probleme cu tenul, chiar și acum fiind nevoită să se trateze de acnee. În adolescență, acest aspect îi diminua încrederea în sine, astfel că a fost o persoană singuratică și tăcută. La școală purta foarte mult ma­chiaj pentru a-și acoperi imperfecțiunile și ,,în fiecare zi eram trimisă la baie să mă demachiez, povestește Victoria.

 

PRIMEȘTE ADESEA MULTE CRI­TICI: Surprinzător, Victoria a avut probleme și cu greutatea atunci când era mică, motiv pentru care mama sa a poreclit-o ,,fat puppy (cățeluș gras). În consecință, a devenit foarte atentă cu greutatea sa și mărturisește că a slăbit cel mai mult după nașterea primului ei co­pil, Brooklyn. ,,Din Podgy Spice m-am transformat în Skeletal Spice. Mâncam ca o persoană normală, dar am pierdut mult în greutate, povestește Victoria. De asemenea, este criticată și pentru alege­rea unor modele mult prea slabe, cea mai recentă prezentare a sa fiind catalogată drept ,,încă un show de scheleți.

 

A FOST RESPINSĂ LA MULTE AUDIȚII: Înainte să facă parte din gru­pul Spice Girls, Victoria și fostele sale colege, Emma Bunton și Geri Halliwell, au mers la audiții pentru rolul protago­nistei din filmul ,,Tank Girl, pe care l-a obținut Naomi Watts. Un alt rol pentru care a mers la casting a fost cel al Larei Croft din filmul cu același nume, care i-a fost atribuit Angelinei Jolie.

 

SE GÂNDEȘTE TOT TIMPUL LA HAINE: ,,Atunci când mă așez în pat mă gândesc la viitoarea mea colecție. Asta mă face să par nebună, nu? Adică eu sunt cu David și tot ce fac eu e să mă gândesc la haine, mărturisește Victoria. Atunci când nu se dedică modei, preferă să-și pe­treacă timpul în familie.

 

NU A AVUT DINTOTDEAUNA SUCCES LA BĂRBAŢI: Prima ei în­tâlnire a avut loc la McDonalds. ,,Am acceptat invitația primului băiat din şcoală care mi-a propus să ieșim în oraş. Nu prea eram populară printre băieţi. Nu erau interesaţi de mine. Până la urmă, Victoria a avut norocul de a se căsători cu unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din lume, David Beckham. De altfel, fotbalistul a mărturisit că „într-o zi, am văzut un videoclip al trupei Spice Girls şi am spus «O vedeți pe fata în rochie scurtă neagră? O să mă însor cu ea».

 

SILVIA CÎMPEANU Foto GULIVER

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton