De ce s-au certat Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru înainte de despărțire: „A vrut să plece la mama ei”

 Martin Lorena
.

De ce s-au certat Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru înainte de despărțire. Irinel Columbeanu este unul dintre personajele controversate din showbizul românesc. Acesta a avut multe relații cu femei frumoase și tinere, cea mai recentă fiind cea cu Oana Cojocaru. Deși era cu 40 de ani mai mică decât el, nu vârsta i-a făcut să pună punct poveștii de iubire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu este deja cunoscut pentru aparițiile sale alături de femei mult mai tinere decât el. Acesta a avut multe relații cu persoane cunoscute din showbiz, ultima fiind cea cu Oana Cojocaru. Cei doi s-au cunoscut pe litoralul românesc, când șatena a participat la un concurs de Miss. La vremea aceea, ei și-au asumat relația și au avut mai multe evenimente la care au participat împreună. Cu toate acestea, în 2021, vestea că s-au despărțit a venit ca un șoc pentru întreaga industrie mass-media.

Irinel-Columbeanu-15Irinel-Columbeanu-15

În cartea sa, el a vorbit inclusiv despre perioada în care a locuit cu Oana Cojocaru. Se pare că primele probleme în cuplu au apărut atunci când cei doi îndrăgostiți locuiau în vila din Izvorani.

Citește și: Ce face Laura Giurcanu cu banii câștigați la Survivor: „Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mama surorilor Ana și Monica Odagiu de la emisiunea „Te cunosc de undeva:„Efectiv, parcă e sora voastră! 

Citește și: Alexia Țalavutis și Dima Trofim, detalii de culise din noul sezon Te cunosc de undeva:„O să vă rămână întipărit în creieraș

Citește și: De ce a refuzat actorul Adrian Titieni roluri de-a lungul carierei: „Îmi respect profesia și se mai întâmplă ca…’/ EXCLUSIV

De ce s-au certat Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru înainte de despărțire

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au locuit o bună perioadă de timp la vila din Izvorani a fostului om de afaceri. Deși aveau tot ce își puteau imagina, cei doi nu se mai simțeau confortabil acolo. Fostul soț al Monicăi Gabor pierdea mult timp pe drum, venind foarte des în București, iar tânăra nu avea nicio prietenă și se simțea foarte singură.

„Locuitul în vila de la Izvorani începu să le stea în gât amândurora. Lui nu-i mai plăcea acolo, pierdea prea mult timp pe drum, DN 1 era din ce în ce mai aglomerat, plus casa aceea mult prea mare mai avea un pic și cădea pe ei. Ea se simțea ca-n pustietate, de altfel i-o și spusese, era departe de orice. Plus că din cauza distanței nu avea nicio prietenă', a scris el în carte, potrivit Playtech.

La scurt timp, cei doi au decis să se mute într-un apartament în București. Astfel, mult timp ei au avut o viață frumoasă de cuplu într-o locuință de pe Calea Victoriei. Inițial, lucrurile au funcționat, însă în decembrie 2020, au avut o ceartă foarte mare, iar Oana Cojocaru a vrut să plece la mama sa.

„Petreceau din ce în ce mai multe nopți în București, în apartamentul de pe Calea Victoriei. În decembrie se și certară, adică ea cu el, vru să plece de tot la mama ei, la Brașov, dar el nu o lăsă și îi propuse, în schimb, să se mute amândoi la apartament, după Revelion. Fu ultimul petrecut acolo', mai notează el.

Oana Cojocaru i-a fost alături lui Irinel Columbeanu

Chiar dacă existau probleme în cuplu, atunci când Irinel Columbeanu a avut probleme de sănătate, Oana i-a fost alături. Iubita mai tânără cu 40 de ani l-a însoțit la medic, l-a ajutat și l-a susținut necondiționat. Cu toate acestea, în 2021 au anunțat despărțirea.

„Până să fie remediat, frigul de acolo pe el îl doborî la pat, fu foarte impresionat de câtă grijă ea avu de el până îl puse pe picioare. Când altădată el aproape că nu mai putea păși, ea ținu să-l însoțească la medic și să-l aștepte, chiar neprimită în cabinet. Ili nu știa ce să mai creadă (…). Lui Ili îi plăcea să o privească atunci când își punea la geam bărbia-n palme și admira cu încântare ca de copil de la înălțime luminile orașului', a mai scris el.

Cum a reacționat tânăra după ce l-a văzut pe afacerist lângă alte femei

Despărțirea s-a produs în anul 2021, perioadă în care Irinel Columbeanu a fost surprins în compania altor femei. La vremea respectivă, Oana Cojocaru a susținut public că nu este deranjată de acțiunile fostului său partener de viață.

„Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze, pentru că ne-am despărțit', a declarat ea în urmă cu un an.

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, era numită «Scorpia de la Izvorani»

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu era numită „Scorpia de la Izvorani' de către angajați, din cauza felului în care aceasta îi trata. Ar fi fost extrem de pretențioasă și chiar i-ar fi pus pe aceștia să-i aducă o pereche de papuci de casă atunci când ea ieşea din maşină. Motivul? Mergea foarte mult pe tocuri înalte și o dureau picioarele. Cine nu-i făcea pe plac se alegea cu o scădere a salariului. „Trebuia să vină cu nişte papucei şi dacă nu venea (n.r angajatul), ea ieşea din Rolls Royce, trântea uşa şi doar întorcea capul peste umăr şi spunea «10 la suta». Ce puteam să îi spun? Nu te mai băga, ești nebună!?', spunea fostul milionar în urmă cu câțiva ani.

Mai mult, întrebat dacă angajații i se plângeau de felul în care Monica se comporta cu ei, Columbeanu oferea un răspuns destul de clar: „Cum să nu sesizez, când veneau oamenii săracii la mine şi se plângeau şi voiau să plece. Le spuneam că le mai dau 100 la salariu. Îmi spuneau: «Puteţi să îmi daţi şi 10.000 de euro pe lună. Nu mai putea să stăm!»'

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton