Boala pe care Mihai Bobonete a ținut-o ascunsă în ultimii ani: "Eu nu mai am voie să beau"

 Dumitrache Laura
.

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta a făcut parte din mai multe proiecte de succes, dar serialul „Las Fierbinți', difuzat pe PRO TV, i-a adus și mai multă celebritate. Cunoscutul actor a dezvăluit recent că suferă de o boală de câțiva ani. Mihai Bobonete a ținut ascuns acest lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete a devenit faimos după rolul pe care îl are în serialul de comedie Las Fierbinți'. Cu toate astea, în ciuda faptului că are succes pe plan profesional, actorul ascunde o afecțiune de mai mulți ani. Anii de muncă și stres și-au spus cuvântul, iar Mihai se confruntă cu probleme de sănătate. Actorul a făcut această dezvăluire în emisiunea Românii au talent, făcând parte din jurații show-ului.

bobonete probleme de sanatatebobonete probleme de sanatate

Mihai Bobonete a declarat că în spatele rolului plin de umor din Las Fierbinți există multă muncă. Pentru fiecare episoade din serial sunt ore în șir de muncă și de pregătire. Cu trecerea timpului, acest lucru își spune cuvântul. Juratul de al Românii au Talent a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a făcut Alexandru Pârgaru lui Mihai Bobonete pe scena de la Românii au Talent:„Cu ce i-am greșit eu?'

Citește și: Cine este Anisia Gafton.Are o relație cu un comediant cunoscut

Citește și: Ce nu suportă Cosmina Păsărin la un bărbat:”Nu îmi place dacă e gelos…”

De ce boală suferă Mihai Bobonete

Mihai Bobonete reușește să aducă zâmbetul pe buze multor români, odată cu rolul pe care îl are în serialul Las Fierbinți. Cu toate astea, puțini au știut că actorul suferă de o boală grea. În emisiunea de la Românii au talent, Mihai le-a spus colegilor din juriu că ține regim. Acesta suferă de o boală pe care a ținut-o ascună mulți ani.

Smiley și Pavel Bartoș s-au oferit să îi ofere un cocktail actorului, dar acesta a spus că nu mai consumă alcool. Mihai Bobonete a spus că suferă de steatoză. Da. Unu la mână. Și doi la mână, am și steatoză, adică mi-a crescut ficatul de la grăsime, deci eu nu beau. ', le-a spus actorul celor doi moderatori.

Mihai Bobonete s-a confruntat cu depresia și anxietatea

În urmă cu ceva timp, cunoscutul actor ne-a mărturisit că s-a confruntat mult timp cu depresia și anxietatea. De asemenea, sutele de ore petrecute pe platourile de filmare și miile de texte învățate, i-au agravat actorului starea de sănătate. Mihai Bobonete declara că s-a confruntat cu zeci de insomnii de-a lungul timpului, iar acest lucru i-a afectat sănătatea. Cam 8 luni pe an, programul este de la 5.45 la 20.00. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin.A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine', ne-a declarat Mihai Bobonete.

Ce este steatoza hepatică

Conform specialiștilor, steatoza hepatică apare atunci când celulele hepatice se încarcă cu grăsime în exces. Nivelul de grăsime trebuie să fie mic, dar dacă depășește 5%-10% din ficat înseamnă că pacientul are steatoză hepatică. Cei mai mulți dintre bolnavi sunt asimptomatiic. De asemenea, există și unii care acuză durere abdominală, greață, oboseală cronică sau își pierd pofta de mâncare. Steatoza poate deveni periculoasă dacă nu este tratată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton