Cine este Marius Hărdoiu, ispita de la Insula Iubirii. A fost model pentru Cătălin Botezatu

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Marius Hărdoiu, ispita de la Insula Iubirii. În curând, fanii emisiunii Insula Iubirii își vor putea urmări din nou show-ul preferat la Antena 1. Sezonul cu numărul 6 e pe cale să înceapă, iar lista ispitelor masculine a fost deja dezvăluite. Printre cei care le vor „ispiti' pe concurente se numără și Marius Hărdoiu. Tânărul a fost model pentru Cătălin Botezatu. Iată cu ce se ocupă acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Marius Hărdoiu, ispita de la Insula Iubirii. Odată cu noul sezon de la Insula Iubirii, atât pe telespectatori, cât și pe concurenți, îi așteaptă noi surprize. Aceștia vor face cunoștință cu noi ispite, pregătite să-și pună abilitățile de cuceritori în aplicare. De curând, în mediul online a fost dezvăluită lista celor 10 ispite masculine. Printre ele se află și Marius Hărdoiu. Și el, la fel ca restul colegilor săi, se arată entuziasmat de noua provocare din viața lui.

marius-hardoiu-ispita-1marius-hardoiu-ispita-1

Marius Hărdoiu de la Insula Iubirii are 29 de ani. De-a lungul timpului, el a cochetat în mai multe domenii. A avut ocazia să urce și pe podium, atunci când a fost model pentru Cătălin Botezatu. Dovadă stau imaginile postate de el pe rețelele de socializare, în care apare și alături de celebrul designer.

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii 6.Un fost concurent revine ca ispită!

Citește și: Cum a slăbit Radu Vâlcan 7 kilograme într-o lună în Thailanda, la Insula Iubirii:”Am renunțat la…”

Citește și: Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoare pe măduvă, acum 3 ani:„Puteam să paralizez de la gât în jos'

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…'/ EXCLUSIV

Cine este Marius Hărdoiu, ispita de la Insula Iubirii

În prezent, Marius Hărdoiu, ispita masculină de la Insula Iubirii, activează ca meteorolog în aviație. Potrivit paginii oficiale de Instagram a emisiunii de la Antena 1, tânărul se descrie drept o fire serioasă, matură și foarte prietenoasă.

Tot de acolo deducem că Marius Hărdoiu iubește foarte mult sportul. Nu doar asta, ci și să flirteze. Conform organizatorilor emisiunii Insula Iubirii, acest lucru se va vedea chiar de la începutul show-ului.

„Marius Hărdoiu, 29 de ani, meteorolog în aviație. Serios, matur şi foarte prietenos, pasionat de sport, Marius iubeşte să flirteze şi asta se va vedea încă de la început pe Insula Iubirii', se arată pe pagina de Instagram a emisiunii Insula Iubirii.

Marius Hărdoiu de la Insula Iubirii a fost model pentru Cătălin Botezatu

Cine este Marius Hărdoiu, ispita de la Insula Iubirii. Marius Hărdoiu are peste 1.000 de urmăritori pe Instagram. Din descrierea lui rezultă că ispita de la Insula Iubirii locuiește în Cluj-Napoca. Pe lângă pasiunea pentru sport, el adoră să și călătorească. Acesta apare în diferite imagini realizate în locații superbe, cum ar fi Sveti Stefan, un oraș spectaculos din Muntenegru.

De pe pagina lui de Instagram rezultă că Marius Hărdoiu activează și în lumea afacerilor. Acesta a precizat că este co-fondator pentru un site cu echipamente sportive. Așadar, se pare că el nu spune „nu' provocărilor și nu se sfiește să încerce noi lucruri în viață. Un nou capitol din viața lui e acum pe cale să înceapă, așteptând cu nerăbdare să fie ispită la Insula Iubirii.

Marius Hărdoiu de la Insula Iubirii sprijină o asocație pentru copiii cu afecțiuni grave

O experiență nefericită în dragoste l-a determinat pe Marius Hărdoiu să accepte rolul de ispită la Insula Iubirii. Dezamăgirea suferită l-a făcut să aibă mai mare grijă la persoana de lângă el și să apeleze la mai multe teste înainte de a pune suflet și a se îndrăgosti din nou.

Concurentele care vor avea răbdare să afle mai multe lucruri despre Marius Hărdoiu, vor descoperi că în spatele imaginii bărbatului intangibil se află un om sensibil, care, în timpul liber, îşi oferă ajutorul unei asociaţii pentru copii cu afecţiuni grave.

Insula Iubirii sezonul 6, filmat pe Coconut Island

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton