Cine este Monica Odagiu. S-a speculat că a avut o relație cu Dan Bittman

 Martin Lorena
.

De-a lungul timpului, Monica Odagiu a atras atenția publicului larg datorită rolurilor incredibile pe care le-a avut în micile producții televizate. Aceasta a jucat în seriale extrem de cunoscute, precum „Pariu cu viața', însă puțină lume știe întreaga viață a artistei. Iată de unde moștenește talentul și cine este cu adevărat Monica Odagiu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Monica Odagiu? Născută în 1996 în Brăila și dintr-o familie extrem de talentată, Monica Odagiu și-a început cariera de la o vârstă extrem de fragedă. Aceasta a participat la mai multe evenimente artistice alături de sora sa mai mare, Ana, dar și de tatăl lor, chitaristul Gelu Odagiu. Ea nu doar că are un talent incredibil în ale actoriei, ci încă din copilărie a participat la competiții de pian, prima fiind la Paris, pe vremea când avea doar 7 ani.

Monica-Odagiu-1Monica-Odagiu-1

Aceasta nu s-a lăsat prea mult impresionată de pian, fiind un instrument care nu o lăsa să își manifesteze creativitatea. Ulterior, ea a pășit pe urmele tatălui său și a învățat să cânte la chitară. Mai târziu, a jucat în Pariu cu Viața, serial care i-a schimbat complet viața!

Citește și: Cristina Spătar apelează la estetician, din nou:Ce i-a spus fiul ei: „Ești o egoistă, la noi nu te gândești. La ce procedură apelează cântăreața

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: „Suntem împreună de la divorț

Citește și: Anamaria Prodan, prima apariție publică după scandalul divorțului:„E vorba de voință

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu. S-au cunoscut online:„Toți suntem datori să ne căsătorim

Cine este Monica Odagiu

Monica Odagiu este o tânără extrem de talentată. Aceasta a renunțat la prima sa pasiune, muzica, în favoarea actoriei. Blondina și-a început cariera de actriță odată cu primirea unui rol secundar în serialul fenomen „Pariu cu Viața'. Cu toate că în anii 2011-2012 era doar un copil, ea a reușit să atragă simpatia fetelor care urmăreau episoadele producției ProTV.

Mai mult decât atât, după ce s-a făcut cunoscută, Monica a primit mai multe oferte de a juca în emisiuni, filme, seriale și chiar videoclipuri. Acesta a fost modul în care a întâlnit multe vedete cu renume. Mai târziu, ea a decis să participe la Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga.

S-a speculat că a avut o relație cu Dan Bittman

Cine este Monica Odagiu. În 2016, în perioada în care studia actoria, tânăra a apărut în videoclipul piesei „Stau cu picioarele în apă rece', a trupei Holograf. Atunci, ea l-a cunoscut pe Dan Bittman, iar la scurt timp, presa a scris că aceștia au format o relație. Deși cei doi aveau apariții publice împreună, niciunul nu a vorbit despre scenariile făcute de jurnaliștii din România.

„Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele', a spus ea la Acces Direct.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton