De ce au divorțat Steliano Filip și Bianca Marina: "Când am simțit că..."

 Raiciu Adriana
.

De ce au divorțat Steliano Filip și Bianca Marina. Anul trecut, Steliano Filip și Bianca Marina și-au spus adio după patru ani de căsnicie și șapte de relație! Fosta soție a fotbalistului nu a mai putut rezista și a dezvăluit motivul pentru care cei doi au ajuns să semneze actele de divorț!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Steliano Filip și Bianca Marina formau un cuplu de șapte ani de zile. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2017, iar la scurt timp au devenit și părinți. Fosta soție a fotbalistului a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care le face viața mult mai frumoasă.

bianca-maarinabianca-maarina

Însă, anul trecut, aceștia au decis să meargă pe drumuri diferite, după patru ani de căsnicie. Bianca Marina a decis să clarifice situația și a oferit declarații despre motivul care a dus la separare. Iată ce a spus fosta parteneraă a lui Steliano Filip!

Citește și: Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat. Motivul despărțirii:„A trebuit să recunosc'

Citește și: Steliano Filip și Bianca Marina divorțează, la 4 ani de la nuntă.Au împreună o fetiță

Citește și: Pepe a făcut primele declarații, după ce a devenit tată a treia oară: ‘Le-am dat imagini cu băiețelul’

Citește și: Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani: „Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele’

De ce au divorțat Steliano Filip și Bianca Marina

Divorțul nu a fost deloc ușor, mai ales că formau un cuplu de șapte ani și au și un copil împreună. Însă, Bianca Marina se pare că a reușit să treacă cu bine peste momente dificile și a ajuns să fie liniștită și împlinită.

„Nu am fost de la început foarte bine. Adică, după șapte ani de relație, să te desparți de un om nu e chiar ușor. Ai remușcări, te mai gândești, dar, în ultima perioadă, am ajuns să zic că am liniște sufletească.

Sunt liniștită și fericită. În momentul de față, mai mult decât ce am nu îmi doresc, poate doar să mă dezvolt eu în carieră. În ultimii doi ani, am mai luat și decizii proaste, dar să zic că din astea am învățat', a spus Bianca Marina pentru Antena Stars. 

În continuare, fosta soție a fotbalistului a spus și motivele care au dus la separare. Faptul că nu se mai potriveau ar fi unul dintre acestea, însă mai exista și problema că ea nu s-a putut converti la religia lui, întrucât acesta este penticostal.

„Eu îl iubeam foarte mult pe Stelu, nu se punea problema, doar că nu puteam fi eu niciodată. Când am început să fiu eu, nu a mai mers. De ce să mă mulez eu de fiecare dată după o persoană? Mi s-a și spus că sunt exagerat de sinceră.

Noi am încercat, chiar și ultimii doi ani. Am stat acolo chiar și când am simțit că s-a stins între noi. Stelu a fost bărbatul vieții mele, pe care încă îl respect și la care țin, și vreau să fim alături unul de celălalt pentru Anais. Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia. Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt ok așa cum sunt, ortodoxă. Am încercat și eu să merg în direcția asta, doar că eu nu m-am regăsit. Nu s-a supărat, dar îl simțeam că și-ar dori să mă duc pe drumul lui', a explicat fosta soție a lui Steliano Filip.

În ce relații au rămas după divorț

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri diferite, cei doi foști soți au rămas în relații bune și Bianca a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Steliano.

„Stelu a fost un bărbat destul de matur. Nici pentru el nu a fost ușor, la 22 de ani să ți se nască un copil. Cunosc bărbați cu o vârstă mai înaintată care nu se descurcă să fie bărbați adevărați.

El chiar și-a luat rolul în serios. Cu bune și rele, s-a descurcat. Nu mă plâng. Consider că la 27 de ani, trebuie să stai cu un om…să vă iubiți cu adevărat, nu să stați platonic, că sunteți voi de 10 ani', a afirmat Bianca Marina.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton