De ce ai nevoie de un cărucior 3 în 1? TOP 3 motive pentru care să îți achiziționezi unul și tu

 advertising.ringier
.

Tu și cu partenerul tău de cuplu vă pregătiți să deveniți părinții și deja aveți bătăi de cap doar gândindu-vă la ce trebuie să cumpărați? Procesul de căutare a lucrurilor  potrivite pentru viitorul copil poate fi complicat, mai ales atunci când vine vorba de sistemul de transport al celui mic. Dacă vrei să știi de ce căruciorul 3 în 1 este o alegere perfectă, citește acest articol în continuare și descoperă care sunt motivele.

TOP 3 motive pentru care să îți achiziționezi un cărucior 3 în 1

Totuși, înainte de a afla care sunt motivele, este bine de știut exact în ce constă un cărucior care este 3 în 1. Acest model este unul dintre cele mai versatile opțiuni de pe piața actuală, fiind dotat cu mai multe părți, precum: o parte sport, o scoică (perfectă pentru mașină) și cu landou.  O astfel de alegere poate fi un mare avantaj pentru tine și cu siguranță îți vei face viața mai ușoară. 

  1. Ai tot ce trebuie într-un singur echipament

Atunci când te gândești  la achiziționarea  unui cărucior, inevitabil te gândești și la cum o să fie transportat copilul în mașină. De aceea, alegerea unui singur echipament poate fi o mare ușurare pentru mulți dintre părinți. Un cărucior 3 în 1 este opțiunea perfectă pentru care poți opta pentru că este împărțit în mai multe părți:

  • Landoul pliabil: partea aceasta o vei folosi cel mai mult când copilul va la câteva luni și va sta în majoritatea timpului pe spate și va dormi când vei ieși la plimbare;
  • Scoica sau în termeni legali, scaunul auto din grupa 0+: în această parte va putea sta copilul atunci când mergi cu mașina și este bun până când cel mic împlinește vârsta de 1 an. Cam în acea perioadă probabil va fi nevoie de ceva mai mare și mai încăpător:
  • Partea sport: opțiunea aceasta este cea mai folositoare atunci când copilul este mult mai mare și poate sta direct în poziția șezut ( 6 luni );

 Iar dacă ești deja în căutarea căruciorului potrivit, cei de la Babyneeds.ro au numeroase modele, pentru fiecare buget.

  1. Sunt ușor de manevrat

 Față de alte tipuri de cărucioare care se găsesc de cumpărat, acesta este pe departe cel mai ușor de utilizat de către mămici, mai ales atunci când sunt singure cu copilul. Are o greutate mult mai mică și este foarte simplu de strâns și depozitat în mașină. Acest aspect este important și trebuie ținut cont, pentru că și confortul tău trebuie să fie luat în calcul. Nu este nevoie să te chinui, când poți alege o variantă care să îți fie accesibilă.

  1. Poți salva foarte mult spațiu

După cum am menționat anterior, ai tot ce îți trebuie într-un singur produs, de aceea nu va fi nevoie să achiziționezi  nimic suplimentar . Astfel, vei salva mult spațiu atât în casă, cât și în mașină. Acest lucru poate fi folositor mai ales celor care locuiesc la apartament, dar au spațiu puțin de depozitare.

Așadar,  pentru a nu îți face viața mai grea, alege să cumperi de la început un cărucior 3 în 1. Va fi o achiziție care te va salva de costuri în plus și de bătăi în plus de cap.

Sursă foto: Unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton