De ce ar vrea Alexandru Ciucu să câștige custodia fiicelor sale și ale Alinei Sorescu

 Oana Pantazi
.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt în plin divorț, după 12 ani de mariaj, însă va fi cu siguranță un proces de durată, deoarece acum se luptă pentru custodie. Este vorba despre cele două fiice ale lor, în vîrstă de 6 și 8 ani. Iată care ar fi, de fapt, unul dintre motivele pentru care designerul se luptă pentru custodie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Divorțul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, aparent unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz, a luat prin surprindere, la fel cum, acum, surprinde și lupta celor doi pentru custodie. După 12 ani de mariaj, designerul și artista, care până mai deunăzi formau un cuplu de invidiat, au ajuns să-și dispute custodia celor două fetițe ale lor, Elena Carolina, în vârstă de 8 ani, și pe Ana Raisa, în vârstă de 6 ani.

67656765

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, un proces de custodie complicat

În prezent, cei doi foști parteneri de viață sunt încă în faza în care discută custodia fiicelor lor, Ana Raisa și Elena Carolina, micuțele fiind, inițial, încredințate mamei. Nemulțumit de decizia instanței, Alexandru Ciucu a făcut apel, însă rezultatul nu a fost pe placul lui. Cu siguranță, procesul va fi unul de lungă durată și se va întinde, probabil, pe parcursul a 3-4 ani, deoarece sunt mai multe interese la mijloc.

Citește și: Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „În curând”

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Costă o avere!

Citește și: Adela Popescu, despre afacerea familiei: „Am dat faliment în șase luni”. Ce a făcut apoi soția lui Radu Vâlcan

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea în tinerețe. Imagine cu prezentatoarea TV de acum 20 de ani

Condorm surselor Click!, Alexandru Ciucu și-ar dori custodia celor două fiice ale lor pentru a nu trebui să plătească pensie alimentară, deoarece atelierul său de creație vestimentară s-ar confrunta cu probleme financiare. Aceleași surse au mai menționat și că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu erau despărţiţi de circa un an, iar pentru a ascunde acest lucru el a ales să plece la studii în Franţa.

La începutul acestui an, Alina și-a luat fetițele și s-a mutat din vila din Pipera, intentând divorțul.

Instanța a încredințat cele două fetițe mamei

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au avut parte de o primă fază a procesului de custodie care i-a dat emoții artistei. Pe 20 iunie, instanța a decis, pentru a doua oară, ca micuțele să aibă domiciliul la Alina Sorescu. Așadar, în urma recursului, s-a stabilit că cele două fetițe ale cuplului vor avea domiciliul la mamă pe tot parcursul procesului de divorț cu designerul.

„Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț’, a spus Alina Sorescu pentru Ego.ro.

De altfel, Alina și-a anunțat și fanii din social media că fetele vor rămâne la ea, pe tot parcursul procesului de divorț cu Alexandru Ciucu, chiar dacă el are, în Pipera, un conac în valoare de sute de mii de euro.

„Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine, în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine’, a scris cântăreața pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton