Cum arată Mara Bănică, la câteva luni de când a devenit mamă pentru a doua oară: „Am bifat și prima vacanță în formulă de patru”

 Borcilă Andreea
.

Cum arată Mara Bănică, la câteva luni de când a devenit mamă pentru a doua oară. Jurnalista este o mamă și o soție fericită. De curând, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Donca, și se bucură de timpul petrecut alături de mezina familiei. De curând, atât ea, cât și soțul și cei doi copii au plecat într-o vacanță binemeritată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică trăiește una dintre cele mai frumoase perioade. Pe plan profesional, este o jurnalistă cunoscută și admirată de mulți dintre fani, mai ales de pe vremea când era invitată, să comenteze pe baza unor subiecte la zi, în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. Pe plan personal, vedeta și-a extins familia cu încă un membru.

mara-banica-2mara-banica-2

Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă acum cinci luni, chiar de ziua mamei sale. Jurnalista îi anunța, atunci pe fani, că nici nu se gândea la un așa cadou frumos. Mara Bănică a ales totodată un nume rusesc pentru micuța ei.

Citește și: Ce intervenție și-a făcut Mara Bănică la nivelul feței.Cum arată acum

Citește și: Cum a petrecut Mara Bănică la botezul fiicei sale:„Nu mai puteam să vorbesc. Nu mai aveam voce!'

Citește și: Ce dietă ține Tania Budi la 54 de ani:”Porția de mâncare la jumătate”

Citește și: Ce vârstă are Daniela Gyorfi:„E doar un număr în buletin. Contează ce am realizat până acum'

Cum arată Mara Bănică, la câteva luni de când a devenit mamă pentru a doua oară

Mara Bănică este în culmea fericirii! Vedeta a născut acum cinci luni, la cei 46 de ani, cel de-al doilea copil, ea mai având un băiat adolescent. De altfel, a organizat și botezul fetiței, la care au luat parte aproape 300 de persoane. Recent, șatena a publicat pe rețelele sociale imagini cu ea și mezina familiei. Mai mult, le-a povestit fanilor că se află, toți patru, în prima vacanță, fiindu-le alături și tatăl copiilor. În fotografii, se poate vedea cum atât Mara Bănică, cât și Donca Maria zâmbesc larg, semn că se simt foarte bine împreună și au format deja o relație specială mamă-fiică. Imaginea a strâns mii de aprecieri, dar și multe mesaje pozitive din partea internauților.

„Am bifat și prima vacanță în formulă de 4. Din păcate, Dima se lasă greu fotografiat, soțul e complet anti fotografii postate pe rețele de socializare, așa că partea feminină a familiei e singura reprezentată în prima fotografie de după vacanță', a scris Mara Bănică, în postarea de pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton