De ce a apelat Priyanka Chopra la ajutorul unei mame-surogat. Actrița și fiica ei au pozat împreună pentru revista Vogue: "A fost un pas necesar"

 Dumitrache Laura
.

De ce a apelat Priyanka Chopra la ajutorul unei mame-surogat. Priyanka Chopra este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Bollywood. Vedeta este căsătorită cu Nick Jonas, iar anul trecut au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi au apelat la ajutorul unei mame surogat, iar recent, actrița a mărturisit motivul pentru care a luat această decizie. De asemenea, Priyanka a realizat o ședință foto alături de fiica ei, pentru revista Vogue.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a apelat Priyanka Chopra la ajutorul unei mame-surogat. Priyanka Chopra și Nick Jonas sunt căsătoriți de cinci ani, iar anul trecut au devenit părinți pentru prima oară. Actrița în vârstă de 40 de ani a apelat la ajutorul unei mame surogat, iar pe 22 ianuarie 2022, a venit pe lume Malti Marie Chopra Jones. În urmă cu o zi, micuța a împlinit un an, iar cu această ocazie, părinții săi au organizat o ședință foto pentru revist Vogue și au publicat imagini cu fiica lor.

pryanka choptapryanka chopta

Priyanka Chopra și Nick Jonas au devenit părinți anul trecut, în luna ianuarie. Fiica lor s-a născut prematur, cu 12 săptămâni înainte de termen. Odată cu împlinirea vârstei de un an, actrița a decis să o expună în lumina reflectoarelor, pozând pentru revista Vogue.

Citește și: Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit… de două ori! Cum a arătat mireasa

Citește și:Priyanka Chopra şi Nick Jonas îi imită pe Meghan Markle şi Prinţul Harry. Iată dovada

Citește și:„Am fost jignită de față cu copiii”. Claudia Pătrășcanu are o relație tensionată cu fosta soacră, mama lui Gabi Bădălău

Citește și:Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Care e motivul: „Ăsta a fost target-ul meu'

De ce a apelat Priyanka Chopra la ajutorul unei mame-surogat

Priyanka Chopra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la Bollywood, iar de patru este căsătorită cu Nick Jonas. Cei doi au o relație frumoasă, iar anul trecut au devenit părinți pentru prima oară. Actrița a apelat la ajutorul unei mamei surogat, iar pe 22 ianuarie 2022, a venit pe lume Malti Marie Chopra Jones. Priyanka și Nick au preferat să fie discreți, iar în tot acest timp nu au postat imagini cu chipul fiicei lor. Pe Instagram, actrița îi ascunde fața cu o inimioară. Recent, Priyanka Chopra a declarat într-un interviu pentru revista Vogue motivul pentru care a ales să apeleze la o mamă-surogat.

„Am avut probleme de sănătate. Acesta a fost un pas necesar și sunt atât de recunoscătoare că am reușit să-l realizez. Mama surogat a fost atât de generoasă, bună, drăguță și amuzantă, iar ea a avut grijă de acest cadou prețios pentru noi timp de șase luni„, a declarat celebra actriță. Priyank a recunoscut că s-a temut pentru viața fiicei sale, mai ales că aceasta s-a născut prematur.  „Ne-am petrecut fiecare zi cu ea pe pieptul meu, pe pieptul soțului meu', spune Chopra Jonas cu tandrețe. „Nu știam dacă va reuși sau nu.'

Priyanka Chopa și fiica ei au pozat pentru revista Vogue

Priyanka Chopra și Nick Jonas au devenit părinți pentru prima oară anul trecut, iar pe 22 ianuarie, fiica lor a împlinit un an. Cu această ocazie, actrița le-a împărtășit fanilor din mediul online câteva imagini cu fiica ei, Malti Marie Chopra Jones. Vedeta și fiica ei au pozat pentru revista Vogue, iar imaginile au fost postate pe Instagram. Vedeta s-a căsătorit când cu Nick Jonas, mai tânăr cu 10 ani decât ea.

Cinci ani mai târziu a venit pe lume fiica lor. „Au fost 20 de ani de agitație și de lucru cu o viteză nemaipomenită. Întotdeauna am spus: „Care este următorul lucru?', a spus actrița în interviul pentru revista Vogue. „Dar acum simt că am un centru, un sentiment de calm, pentru că fiecare decizie ajunge să fie legată de ea.'

Povestea de dragoste dintre Nick Jonas și Priyanka Chopra

Nick Jonas și Priyanka Chopra formează un cuplu frumos, iar după doar două luni de relație cei doi s-au logodit. În 2018, cei doi s-au căsătorit în India, țara natală a actriței. Nick și Priyanka au decis să formeze un cuplu în 2017, iar câteva luni mai târziu și-au oficializat relație.

Priyanka Chopra a câștigat concursul Miss World în 2000 și a jucat în pese 50 de filme în India, devenind una dintre cele mai apreciate actrițe de la Bollywood. Nick Jonas a făcut parte din trupa Jonas Brother, alături de frații săi Joe și Kevin. După destrămarea trupei, Nick a ales o carieră solo.

Sursa foto: Instagram/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton