De ce a făcut Andreea Marin credit la bancă: „Nu e chiar ușoară această povară, însă nu am avut o altă soluție”

 Martin Lorena
.

De ce a făcut Andreea Marin credit la bancă. Andreea Marin este una dintre cele mai admirate vedete din showvizul românesc. Aceasta, deși are o carieră de invidiat, duce o viață relativ obișnuită. Prezentatoarea TV a făcut recent un împrumut în bancă pentru afacerea sa. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin se numără printre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. Aceasta are o carieră impresionantă, dar și o familie absolut superbă. Cu toate acestea, „Zâna' continuă să se implice în tot felul de proiecte. Recent, ea și-a deschis propriul ei studio de televiziune, într-o casă de sute de metri pătrați. Deoarece investiția a fost una costisitoare, vedeta a fost nevoită să își facă un credit în bancă.

Andreea-Marin-5Andreea-Marin-5

Aceasta a făcut o serie de declarații cu privire la noua sa afacere. Iată ce spune despre împrumutul pe care l-a făcut în bancă!

Citește și: Andreea Marin ține dieta cu supă. A slăbit 3 kilograme într-o săptămână

Citește și: Andreea Marin a dezvăluit dieta pe care o ține. Cum reușește să se mențină în formă la 44 de ani | EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Andreea Marin complet nemachiată, la 47 de ani. A slăbit 6 kilograme

Citește și: Cum arată Gina Pistol complet nemachiată. Fanii au reacționat imediat

De ce a făcut Andreea Marin un credit la bancă

De ce a făcut Andreea Marin un credit în bancă. Andreea Marin a fost nevoită să facă un credit în bancă pentru a-și susține noul proiect în care este implicată. Creative Hub Voice&Visibility e studioul de filmări al Andreei Marin. Are un spațiu cu diferite platouri, zone pentru filmare, dar și cu un loc special pentru machiaj, pentru coafură. Aceasta a explicat că nu ar fi putut face întreaga investiție fără un ajutor suplimentar.

„Munca mea asta înseamnă, înseamnă media sub diverse forme, înseamnă comunicare, înseamnă să intru în casele oamenilor prin diverse metode moderne, televiziunea era odinioară principalul canal, acum internetul și, cu toate aceste facilități, transmisiunile live au devenit importante, așa că am creat acest hub creativ, locul în care avem absolut tot ce e nevoie din punct de vedere tehnic pentru a face evenimente, lansări, transmisiuni live, recenta transmisiune a lansării cărții mele a fost făcută tot de aici. Studiouri de machiaj, de pregătiri pentru partea de filmări, regie, absolut tot ce e necesar și o grămadă de locuri frumoase unde putem desfășura filmările noastre', a spus vedeta pentru fanatik.ro.

Andreea Marin: „M-am temut să fac credit, punct!'

Aceasta a mărturisit că nu și-a dorit să facă un credit în bancă de teama că nu o să reușească să îl achite. Mai mult decât atât, ea a declarat că tatăl său a fost mereu împotriva acestor împrumuturi. Totodată, ea susține că a făcut acest pas deoarece nu exista o altă soluție mai bună.

„De fapt, m-am temut să fac credit, punct! Povestesc și în cartea mea că tata m-a învățat să nu iau niciodată credit pentru că va fi vai și amar. Avea el dreptate pentru că știm bine că nu e chiar ușoară această povară, însă nu am avut o altă soluție și, până la urmă, uite ce scrie aici, tot vorba tatei este: „Nu există nu se poate!'. Dacă nu există nu se poate până la urmă a trebuit să o rezolv, așa că m-am înhămat la această muncă deloc ușoară. Au fost doi ani și jumătate în care doar am renovat această clădire și nu e vorba de o renovare firească pe care o face tot omul la el acasă', a mai spus ea pentru sursa citată.

A început să filmeze în noul ei studio

Andreea Marin a menționat că nu a fost deloc o muncă ușoară să ducă la bun-sfârșit întreaga investiție, însă este fericită că a reușit să își îndeplinească acest vis. În prezent, ea chiar a început să filmeze în noul spațiu amenajat.

„Aici e foarte multă tehnică înglobată în ziduri astfel încât să nu vedem fire, să vedem totul luminos, cald, elegant și lucrurile acestea cer o anumită pricepere și o anumită grijă, sunt puțini oameni la noi care reușesc să se adapteze și să facă lucrurile astea, așa că a fost un timp îndelungat și e greu să susții o astfel de poveste prea mult, însă Slavă Domnului, mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns la capăt și că ne-am apucat de treabă!', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton