Cine sunt băieții de la „Scuze Noi”. Au fost trimiși în finală de la iUmor, sezonul 12

 Raiciu Adriana
.

Cine sunt băieții de la „Scuze Noi'. Băieții de la „Scuze Noi' au reușit să îi impresioneze pe cei patru jurați de la Iumor, dar și publicul cu numărul lor de comedie și dans. Astfel, aceștia au reușit să se califice direct în marea finală de la Iumor, sezonul 12. Iată cu ce se ocupă concurenții în timpul liber și ce se știe despre ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt băieții de la „Scuze Noi'. Stoica Filip și Răzvan Rotaru sunt coregrafi și actori de meserie. Cei doi fac parte din trupa Scuze Noi și au reușit să impresioneze o țară întreagă cu numărul lor. Jurații de la Iumor, Cheloo, Mihai Bendeac, Delia și Mihai Petre au rămas fără cuvinte după ce i-au urmărit.

iumor-scuze-noiiumor-scuze-noi

Cine sunt băieții de la „Scuze Noi'. De asemenea, și telespectatorii au rămas absoluți impresionați de ceea ce au văzut, așa că au decis să îi trimită direct în marea finală. Iată, totuși, cu ce se ocupă aceștia în viața reală și ce se știe despre ei.

Citește și: Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor.Actorul a avut o criză de nervi

Citește și: Schimbări la Iumor, sezonul 12.Cine se alătură la masa juriului

Citește și: În ce relații au rămas Andra și Costi Ioniță, cel care a lansat-o:„Eram intimidată de un adult care avea succes/ EXCLUSIV

Citește și: Mona de la Puterea Dragostei s-a luat la bătaie cu altă femeie. La scenele de groază a asistat și iubitul ei:Îi curgea sânge

Cine sunt băieții de la „Scuze Noi'

Cine sunt băieții de la „Scuze Noi'. Scuze Noi este o trupă de dans, teatru și interpretare formată din Filip Stoica și Răzvan Rotaru. Cei doi artiști și-au dorit să participe la Iumor încă de la începutul pandemiei, așa că s-au pregătit din timp.

Astfel, au participat la Iumor, sezonul 12, cu un număr de dans contemporan și comedie, pe care ei îl numesc dans contempofun.

Ne dorim de doi ani să venim la iUmor. Avem un duet pe care l-am numit Scuze Noi și este prima dată când ieșim în fața publicului cu acest nume. Numărul din această seară este o combinație între dans contemporan și comedie, pe care noi îl numim dans contempofun', au susținut băieții Scuze Noi.

Cei patru jurați de la iUmor au rămași absoluți impresionați de numărul executat de trupa Scuze noi. „Nici în afară nu am văzut genul acesta de spectacol. Mă simt atât de mândru', a declarat Mihai Bendeac.

Delia: „Nu am văzut niciodată ceva asemănător'

De asemenea, și Delia a avut un mesaj de transmis după ce i-a văzut pe cei doi. „Nu am văzut niciodată ceva asemănător, nu îmi seamănă cu nimic din ce am văzut la un show de talent, dar a fost fabulos', a adăugat Delia.

Din partea juraților trupa a primit numărul maxim de like-uri, însă surpriza cea mare a venit atunci când telespectatorii au votat ca cei doi artiști să meargă direct în marea finală de la Iumor, sezonul 12.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton