De ce și-a pus Andreea Mantea icoane în cabina emisiunii Casa Iubirii: „Din prima clipă am observat că acest loc...”

 Martin Lorena
.

De ce și-a pus Andreea Mantea icoane în cabina emisiunii Casa Iubirii. Andreea Mantea este prezentatoarea celui mai nou show matrimonial de la Kanal D, Casa Iubirii. Odată ajunsă în noua emisiune, aceasta și-a amenajat cabina după bunul său plac. Iată de ce și-a adus icoane la locul de muncă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Aceasta a început deja un nou proiect la Kanal D, Casa Iubirii. Spațiul în care se desfășoară acțiunea emisiunii este unul special amenajat. Casa are piscină încălzitămasă de biliard, livinguri spațioase, bucătării super dotate, pian, două terase și o cabină specială pentru brunetă.

Andreea-Mantea-9-1Andreea-Mantea-9-1

Construcția se întinde pe o suprafață de 1000 metri pătrați și este înconjurată de un tunel invizibil pentru concurenți, de 350 de metri pătraţi de geam dicroic.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Andreea Mantea. A cerut ajutor pe Internet:'Nu mai știu ce tratament să iau…'

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!’

Citește și: Oana Roman, replică usturătoare pentru Iulia Albu, după ce a criticat-o:„Eu prefer să fiu pentru unii de prost gust și să…’

Citește și: Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei s-au împăcat:'Ne mai acordăm o nouă șansă'

De ce și-a pus Andreea Mantea icoane în cabina emisiunii Casa Iubirii

Andreea Mantea are propria sa cabină la Casa Iubirii. Aceasta este foarte mare și include un loc special pentru machiaj și coafură, canapele și un dressing. Prezentatoarea își dorește să amenajeze și un spațiu pentru fiul său, David, deoarece petrece mult timp pe platoul de filmare. În ceea ce privește obiectele aduse de brunetă, ea susține că icoanele și bețișoarele parfumate o ajută în purificarea energiei de la noul loc de muncă.

Mi-am adus deja obiecte care să-mi poarte noroc… multe. Iconițe, bețișoare parfumate, câte puțin din fiecare pentru că eu cred în energii. Și încă din prima clipă am observat că acest loc are o energie fantastic de bună. Mie așa mi se pare. Dacă nu simțeam asta, începeam imediat să ard salvie, nu știu, să ard lemn de santo. Să aduc niște tămâie, imediat, adică nu stăteam la discuție. Dar nu, e chiar plăcut', a spus vedeta pentru FANATIK.

Bruneta s-a trezit fără doi concurenți la repetiții

Înainte de a începe filmările pentru Casa Iubirii, echipa Kanal D a adus câțiva tineri pentru repetiții. În prima zi, Andreea Mantea a făcut cunoștință cu o mulțime de fete și băieți, iar timpul petrecut a fost unul benefic pentru show. În cea de a doua zi, ea a avut o surpriză. Doi dintre aceștia nu și-au mai făcut apariția, susținând că s-au îndrăgostit și au pleccat împreună.

 Eu i-am văzut că se priveau într-un fel, în prima zi. A doua zi, ce să vezi, am ieșit din cabina mea, am venit în platou și nu i-am văzut. Am întrebat și mi s-a confirmat', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton