Test de inteligență. Tu știi ce număr are locul de parcare ocupat de mașina din imagine?

 Raiciu Adriana
.

Test de inteligență. Toată lumea face teste de logică, însă puțini reușesc să afle răspunsul corect. Îți propunem un test, care pare extrem de ușor la prima vedere, dar care îți va da mari bătăi de cap. Ce număr are locul de parcare ocupat de mașina din imagine? Află dacă ai răspuns corect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Test de inteligență. Testele de inteligențe pot fi extrem de distractive, mai ales dacă preferi să le faci alături de un prieten sau de familie. Dacă vrei să te distrezi, dar în același timp să vezi și dacă ai gândirea logică dezvoltată, trebuie să încerci să găsești cât mai repede rezolvarea la acest test.

Test-de-inteligențăTest-de-inteligență

Test de inteligență. Astfel, în imagine se poate observa că fiecare loc de parcare are un număr inscripționat. Tot ceea ce trebuie să faci este să găsești numărul care se potrivește în locul în care este parcată mașina. Află mai jos dacă ai dat un răspuns corect.

Citeste si: Cum îți dai seama că ai anemie de fier. Lista alimentelor bogate în fier pe care să le consumi

Citeste si: Roșiile ne pot îmbolnăvi! Iată ce afecțiuni pot provoca sau pot agrava: cine tebuie să aibă grijă la consumul de roșii

Citește și: Alimentele care îngrașă cel mai mult.Mare atenție în ce cantitate le consumi!

Citește și: Ce zodii divorțează cel puțin o dată.

Test de inteligență. Tu știi ce număr are locul de parcare ocupat de mașina din imagine?

Test de inteligență. Ți-am pregătit un test de inteligență, care îți va da mari bătăi de cap. Tot ce trebuie să faci este să descoperi numărul pe care este parcată mașina din imagine. Poți face acest test cu ajutorul unui prieten sau cu familia, într-o zi relaxantă de duminică.

Ei bine, după câte observi, în imagine sunt șase locuri de parcare, însă doar unul este ocupat. În ordine, locurile au următoarele numere- 16, 06, 68, 88 și 98. Ceea ce trebuie să faci este să afli numărul care se regăsește pe locul de parcare unde se află mașina.

REZOLVARE

În prima fază, pare că numerele nu au nicio logică. Însă, dacă întoarcem imaginea invers, vom observa că numerele sunt în ordine crescătoare, 86, 88, 89, 90 și 91.

Astfel, răspunsul final este 87.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton