De ce a renunțat Diana Dumitrescu la diete: "Mă iubesc așa cum sunt"

 Dumitrache Laura
.

Diana Dumitrescu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Este și vedetă Tv, Diana fiind implicată în mai multe producții Tv. A devenit cunoscută publicului larg odată cu rolurile din cele mai cunoscute telenovele românești. În vârstă de 39 de ani, Diana Dumitrescu a decis să nu mai țină diete. Iată care este, de fapt, motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. În prezent, actrița este căsătorită cu Alin Boroi, iar împreună au un băiețel. În trecut, vedeta a trecut printr-un divorț dureros. Diana a fost căsătorită cu Ducu Ion, iar după șase ani de mariaj s-au despărțit.

dianadiana

Recent, vedeta a mărturisit că a renunțat să mai țină diete, declarând că s-a săturat să își mai pună restricții alimentare de dragul de a arăta bine. Diana Dumitrescu se consideră frumoasă, fiind extrem de fericită alături de soțul său, care o apreciează foarte mult.

Citește și: Cum își rezolvă Diana Dumitrescu și soțul ei certurile de cuplu:„Am învățat de la bunica lui să…'

Citește și:Cum își educă Diana Dumitrescu fiul. Carol are 3 ani:„Sunt sigură că aș avea numai reproșuri la adresa mea'

Citește și:Florin Piersic Jr a fost dependent de jocurile de noroc:”E un drog. Mă duceam să îmi mănânc salariul la păcănele”

Citește și:Soția lui Dan Badea, glume înțepătoare despre Lora la Stand-Up Revolution:”Parcă-l înșelasem cu cel mai bun prieten”

De ce a renunțat Diana Dumitrescu la diete

Diana Dumitrescu a participat zilele trecute la evenimentul Soirees de la Mode 29, organizat de Alin Gălățescu. Actrița a etalat o rochie roșie, care a atras toate privirile. Vedeta a declarat că după ani de zile în care a ținut diete, a decis să nu mai facă acest lucru. Diana își iubește corpul așa cum este și vrea să ducă o viață normală.

De-a lungul timpului, vedeta a obținut rezultate și a fost mereu fericită că a avut o siluetă de invidiat. Cu toate astea, Diana Dumitrescu a decis să pună punct dietelor.

Diana Dumitrescu a câștigat premiul de Popularitate la Miss World România

În 2004, Diana Dumitrescu a participat la concursul Miss World România, unde a câștigat premiul de Popularitate. Un an mai târziu a fost chemată la casting pentru unul din rolurile din telenovela Păcatele Evei, pe care l-a și luat. Atunci a avut loc una dintre cele mai mari schimbări din viața ei, luând decizia de a se muta împreună cu părinții ei, în Capitală.

Diana Dumitrescu a fost căsătorită cu Ducu Ion, de care a divorțat. Ulterior l-a cunoscut pe Alin Boroi și este mama unui băiețel, Carol-Anton. În 2020, Diana a prezentat primul sezon al emisiunii „Mireasa', iar în sezonul 2, aceasta a fost înlocuită de Simona Gherghe.

Diana Dumitrescu s-a retras din televiziune

În ultima perioadă, Diana Dumitrescu a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Vedeta aa explicat care este motivul pentru care nu mai apare așa des. Aceasta a menționat că nu momentan nu are nimic de oferit publicului său, căci își ocupă tot timpul cu copilul ei. Chia și așa, Diana recunoaște că televiziunea face parte din viața ei.

„Nu cred (n.r.- că va renunța la televiziune), pentru că totuși face parte din mine și din stilul meu de viață. Din fericire, din nefericire, nici nu știu cum să mă exprim, sunt o persoană cunoscută. Lumea mă recunoaște pe stradă, sunt o persoană cerută, discutată. Nu o să zic pas pentru totdeauna, dar până am niște subiecte importante despre care să pot vorbi și nu ce a mâncat copilul la micul dejun, pentru că mie nu mi se pare interesant… În momentul în care am ceva de spus și am ceva de arătat, ceva interesant, ceva frumos, ceva constructiv, de unde se poate învăța ceva, atunci da, o să apar cu tot dragul și o să mă duc să vorbesc despre lucrurile astea. Atâta timp cât eu stau acasă și mă ocup de copil și cam asta fac, îmi e foarte ciudat să vin și să zic că ieri am făcut mâncare de mazăre', ne-a declarat Diana Dumitrescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton