Care e cea mai mare frică a lui Cosmin Natanticu de la Te cunosc de undeva! Ce face înainte de a urca pe scenă: „Nu e de glumit”

 Dumba Gabriela
.

Care e cea mai mare frică a lui Cosmin Natanticu de la Te cunosc de undeva! Cosmin Natanticu de la Te cunosc de undeva a jucat de multe ori roluri de femeie, mai ales în emisiunea de la Antena 1, iar fobia sa cea mai mare, când trebuie să intre în pielea unei femei, este mersul pe tocuri. Cosmin Natanticu spune că a învățat diverse trucuri pentru a nu aluneca pe scenă, atunci când încalță tocuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care e cea mai mare frică a lui Cosmin Natanticu de la Te cunosc de undeva! Actorul Cosmin Natanticu a făcut, recent, o dată în plus, dovada că are talentul necesar pentru a juca roluri în travesti. El a reușit în ultima perioadă să însuflețească personaje precum Amanda Lear și Raffaella Carra, ambele pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva', de la Antena 1.

87868786

Care e cea mai mare frică a lui Cosmin Natanticu de la Te cunosc de undeva!

Cosmin Natanticu spune că micile secrete ale meseriei pe care o îndrăgeşte atât de mult l-au făcut să treacă peste orice provocare:

„Nu e uşor să faci una sau alta. Spre exemplu, la travestiuri, să mergi pe tocuri. Pentru domnişoare şi doamne, care fac asta poate în mod constant, e o altă poveste. Dar nu şi la mine! Însă le privesc pe toate cu aceeaşi seriozitate', spune Cosmin Natanticu pentru Playtech.ro.

Actorul a dezvăluit și care este trucul la care apelează la care apelează de fiecare dată atunci când a adus pe scenă roluri în travesti:

„Unul dintre micile secrete, la care am apelat mereu, este acela de a evita să aluneci pe scenă. Repet, cu tocurile nu e de glumit. Fiindcă altfel rişti să stârneşti, fără voia ta, un umor de neoprit.

Şi, atunci, alte colege m-au învăţat ceva la care nu uit niciodată să apelez, pentru bunul mers al treburilor. E vorba despre faptul de a şterge cu o cârpă udă talpa încălţămintei înainte de a intra pe scenă. Şi vă garantez că funcţionează', a mai spus actorul.

Citește și: Anca Serea a primit 3000 de dolari la primul job în modelling:I-am pus în ghiozdan și am plecat cu trenul la Tecuci’/ EXCLUSIV

Citește și: Karina, fiica lui Jorge și a Alinei Laufer, a împlinit 14 ani. Ce mesaj i-a transmis tatăl ei:„Să ne încurajăm copiii să viseze’

Citește și: Sișu, declarații scandaloase despre Nosfe, după moartea lui:'Avea haine scumpe mereu' / Cei doi au avut un conflict, în trecut

Eliza, soția sa, un sprijin real pe scenă pentru Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu susține că succesul celui mai recent număr personal de travesti a venit şi din colaborarea cu soţia lui, Eliza, a cărei voce a contat foarte mult în ansamblul prezenţei lor scenice.

„Deseori, nu ai timpul necesar repetiţiilor. Poate tu ai dori să repeţi mult mai mult decât timpul îţi poate permite! Însă efectiv nu se poate. Asta mi s-a întâmplat de multe ori. Inclusiv acum, recent, când a trebuit să o joc pe Raffaella Carra.

Nu am avut la dispoziţie nici măcar o săptămână pentru repetiţii. Însă tot ce contează e prestaţia ta finală, în faţa publicului, cea care trebuie să fie impecabilă!', susţine acelaşi Natanticu.

„Jos pălăria cu vocea Elizei, fiindcă a contat foarte mult. Una peste alta, am reuşit să fim, o dată în plus, un cuplu sudat, care se bucură de succes la public!', a mai spus actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton