De ce a refuzat Dan Negru ofertele de a intra în politică: „Mi s-a propus Camera Deputaților”

 Borcilă Andreea
.

Dan Negru a refuzat ofertele de a intra în politică. Vedeta este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi și își iubește atât de mult meseria încât nu ar putea să o lase deoparte. Recent, prezentatorul emisiunii Jocul cuvintelor, care va avea premiera în curând la Kanal D, a povestit deschis cum popularitatea sa ar fi putut să-i deschidă nenumărate uși în plan profesional, doar că nu le-a dat importanță. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru i-a luat pe surprindere pe mulți dintre fani, după ce a anunțat mutarea anului. El a trecut de la Antena 1, unde a fost foarte mulți ani emblema postului tv, la Kanal D, acolo unde va prezenta o emisiune de tip concurs. Vedeta are în spate aproape 30 de ani de televiziune și este foarte activ pe rețelele sociale. 

Dan Negru Jocul Cuvintelor Kanal DDan Negru Jocul Cuvintelor Kanal D

Prezentatorul tv este la zi cu problemele societății și nu ezită, de câte ori are ocazia, să-și exprime opiniile. Odată ce popularitatea sa a crescut de-a lungul timpului, atât la tv, cât și în social media, Dan Negru a primit propuneri de a intra în politică. Motivul pentru care omul de televiziune le-a refuzat a fost unul cât se poate de simplu. 

Citește și: Ce cadou a primit Dan Negru de la soția lui, de ziua de naștere:„Abia așteaptă să…'

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D:„Cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune'

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri după mulți ani de tăcere, despre copilăria ei:„Mă bătea de mă rupea!'  

Citește și: Dima Trofim se însoară cu iubita lui, după ce au devenit părinți:„O să vină și nunta, însă…'

De ce a refuzat Dan Negru ofertele de a intra în politică

Dan Negru este originar din Timișoara, unde a absolvit jurnalismul la Universitatea de Vest. Tot în orașul lui natal, omul de televiziune a primit două oferte de nerefuzat, acelea de a candida tocmai la Primăria Timișoarei, potrivit interviului acordat pentru Ego.ro. Regele audiențelor a crezut, la început, că e o glumă, apoi și-a dat seama că totul este real. Motivul pentru care vedeta a refuzat să intre în politică are de-a face cu competențele lui, care nu au legătură cu domeniul respectiv.  

„Nu m-am băgat pentru că nu mă pricep. Am avut ofertă pentru Camera Deputaților. Nici măcar nu știu unde e sediul lor. Nu mă interesează. Așa cum mie nu-mi place ca orice păcălici fără nicio pregătire prezintă emisiuni de TV, așa nu cred că orice ageamiu, cum aș fi eu, are ce căuta în politică', a spus el. 

Dan Negru: „Vor rămâne doar două nume care-și vor aminti de mine'

Omul de televiziune a primit, de-a lungul anilor, aceeași titulatură, Regele audiențelor. Cunoscut pentru revelioanele de la Antena 1, Dan Negru va rămâne mereu în amintirea telespectatorilor, fiind un veteran al emisiunilor în general. În schimb, nu e de aceeași părere și prezentatorul tv. El a mărturisit că doar copiii lui, Dara și Bogdan, îl vor păstra mereu în inima lor, după ce nu va mai fi.  

„Am făcut lucruri atât de neînsemnate încât după cariera mea profesională nu va rămâne nimic. După viața mea vor rămâne doar două nume care își vor mai aminti de mine: Dara și Bogdan, copiii mei', a mai continuat el pentru sursa citată anterior. 

Familia pentru el este pe primul loc. Cei doi copii, Dara și Bogdan, conștientizează cine este tatăl lor, cât de cunoscut este în România, dar și în Republica Moldova însă cu toate acestea, nu se numără printre telespectatorii lui fideli.

„Ei nu au nicio treabă cu televiziunea clasică. Adeseori am oaspeți acasă, colegi de breaslă, oameni de TV celebri, pe care cei mici ai mei nu-i cunosc. Dar când vin Selly sau Dorian Popa pe la mine pe acasă, Dara și Bogdan, copiii mei, nu se mai dezlipesc de ei', a mai povestit amuzat.

Dan Negru nu exclude ideea de a mai face revelioane 

Prezentatorul tv i-a ținut pe telespectatori aproape de micul ecran de fiecare dată când a realizat revelioanele. Acum că a schimbat postul de televiziune, vedeta nu exclude ideea ca pe 31 decembrie să continue aceeași tradiție. 

„E devreme să vorbim despre Revelion. Mă bucur că a face Revelionul cu Negru a ajuns o vorbă populară. Sinonim cu cei care stau acasă de Revelion și nu cred că se va uita atât de ușor brand-ul ăsta cu „Negru de Revelion, chiar dacă nu voi mai face Revelionul niciodată.

22 de ani am fost lider de Revelion, de pe două televiziuni, TVR și Antena 1, care nu erau de fapt televiziuni-lider. Aproape un sfert de secol de Revelioane într-o țară care are de totul un secol. Vom vedea ce o să fie după vară, când o să vină miros de Revelion', a lămurit Dan Negru. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton