Anamaria Prodan și Reghe au făcut schimb de mesaje în sala de judecată, în timpul procesului de divorț: „Să nu uiți că te iubim enorm”

 Martin Lorena
.

Anamaria Prodan și Reghe au făcut schimb de mesaje în sala de judecată. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul românesc. Deoarece pe parcursul căsniciei s-au expus extrem de mult în spațiul public, și divorțul a fost tratat în aceeași manieră. Recent, sexy-impresara a dezvăluit că în timpul procesului, ea și fostul său partener de viață au schimbat mai multe mesaje.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor. Cei doi încă nu și-au încheiat socotelile și declară acest lucru în mod public. Recent, sexy impresara a participat la podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a făcut publică o conversație dintre ea și Reghe, purtată în sala de judecată.

0-Anamaria-Prodan-40-Anamaria-Prodan-4

Aceasta a menționat că nu îl urăște pe fostul său partener de viață. Cei doi chiar și-au schimbat zâmbete și priviri pe parcursul întâlnirii la Judecătoria Buftea.

Citește și: Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc:„O domnișoară care…’

Citește și: Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan:„Făcea gălăgie’

Citește și: Câți bani câștigă Cătălin Crișan din drepturile de autor, după 35 de ani de muzică: „Am primit…'

Citește și: Mihai Bobonete, totul despre cariera de stand-upper:„Am schimbat și vieți în bine prin ceea ce fac’/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan și Reghe au făcut schimb de mesaje în sala de judecată, în timpul procesului de divorț

Anamaria Prodan a declarat public că între ea și Reghe este o relație de amiciție deoarece, pe parcursul procesului de divorț, și-au zâmbit unul altuia. Ba chiar mai mult decât atât, sexy impresara susține că ar fi făcut un schimb de mesaje.

Când m-a văzut la tribunal, nu putea să se uite la mine. L-am luat eu mai tare și apoi ne-a bufnit râsul pe amândoi. Doi oameni care se urăsc nu râd unul cu celălalt. Pentru că nu puteam să vorbim în sala de judecată, îi scriam: „Să nu uiți niciodată că te iubim enorm'. Îi trimiteam, el se uita și râdea. Cred că trebuie să se termine frumos, oricum ar fi', a declarat ea în podcastul lui Damian Drăghici.

Cu toate acestea, ea susține că există o doză de răutate în ea și că nu poate să treacă peste lucrurile pe care antrenorul de la Craiova le-a făcut. Anamaria Prodan îl sfătuiește pe fostul său partener de viață să privească înainte și să găsească drumul pe care îl merită.

„Încă mai am cumva o răutate așa, care e omenească. Dacă eram perfectă, eram Dumnezeu, dar pe urmă îmi dau sema și să știi că îi scriu înapoi: „Tati, orice ai fi făcut, încearcă să te îndrepți, încearcă să găsești drumul bun pe care tu îl meriți, că tu ești un om bun în esență', a continuat ea.

„Ne iubește de leșină'

Anamaria susține că Reghe i-a provocat o foarte mare frustrare în momentul în care a ales să plece cu noua sa iubită, Corina Caciuc. Cu toate acestea, sexy-impresara este convinsă că Laurențiu Reghecampf încă are sentimente pentru ea și că se va întoarce la familia lui.

E o frustrare foarte mare, pentru că am construit ceva uriaș împreună și a dărâmat singur singurel totul. Astăzi, de exemplu, i-am trimis un mail, că vorbim numai pe mail, nu mai are voie să vorbească cu familia. Când am văzut pe ziar poza cu mine si trei copii de mână și el cu toată presa în jurul lui, i-am scris: „Uită-te ce ai făcut tu din familia asta'. O să cadă pe capul nostru, pentru că o să se întoarcă la noi, pentru că ne iubește de leșină', a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton