Romică Țociu l-a înlocuit pe Nea Marin la Poftiți pe la noi. De ce a lipsit coregraful: "Eram tentat să..."

 Raiciu Adriana
.

Romică Țociu l-a înlocuit pe Nea Marin la Poftiți pe la noi. Nea Marin a fost înlocuit de Romică Țociu la Pofiți pe la noi. Celebrul coregraf a decis să nu îi lase Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu să se ocupe, ci i-a predat ștafeta colegului său. Iată de ce a lipsit acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Telespectatorii vor putea urmări săptămâna aceasta la „Poftiți pe la noi” 3 ediții de poveste, difuzate de Antena 1 luni, marți și miercuri de la 20:30. Astfel, o nouă echipă de vedete, alcătuită din Cătălin Cazacu, Doinița Oancea, Paula Chirilă și Romică Țociu, ajunge la Piatra Neamț și în împrejurimi, pentru a explora atracțiile turistice și a cunoaște meșterii populari care păstrează vii datinile acestor locuri și care sunt totodată potențiali expozanți la târgul pregătit de Nea Mărin.

pofiti-p-e-la-noi-3pofiti-p-e-la-noi-3

Totuși, în una dintre ediții, fanii vor surprinși să vadă că Nea Mărin lipsește, fiind înlocuit de Romică Țociu. Celebrul coregraf i-a predat ștafeta pentru o zi colegului său, motivând și alegerea făcută.

Citește și: Nea Mărin a ajuns la spital, înainte să termine filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg':„O premieră deloc plăcută pentru mine'

Citește și: Nea Mărin, când a aflat că Theo Rose este însărcinată:”Nu e deloc prea tânără să devină mamă la 24 de ani”

Citește și: Cum a sărbătorit Messi victoria Argentinei pe stadion, alături de soție și copii:„În sfârșit, ești campion mondial. Știm cât de mult ai suferit atâția ani’

Citește și:Oana Roman, mesaj emoționant pentru Marius Elisei, după 10 ani de relație:'Suntem sănătoși și avem un copil reușit'

Romică Țociu l-a înlocuit pe Nea Marin la Poftiți pe la noi

Nea Mărin a lipsit de la Poftiți de la noi, întrucât trebuia să meargă neapărat la o nuntă, fiind în rolul de naș. Astfel, pentru că nu a vrut să-i lase pe Liviu și Andrei să se ocupe, a decis să-i predea ștafeta lui Romică Țociu.

„L-am rugat pe Romică să mă suplinească pentru o zi, cât eu sunt la o nuntă în rol de naș – și nu oriunde: în Bucovina. Eram tentat să-i las pe Liviu și Andrei, dar am zis că ei nu sunt atât de responsabili ca el, așa că îl las pe el în locul meu', a explicat Nea Mărin, conform A1.

'Așa bucurie n-am avut de foarte mult timp. Am condus cea mai tare gașcă', a declarat Romică Țociu, care a decis, cu această ocazie, să îi înlocuiască pe consilierii Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu cu Cătălin Cazacu și Paula Chirilă.

După ce vor experimenta cazarea într-un sat de vacanță cu căsuțe fără electricitate și cu grup sanitar comun, Romică Țociu, Cătălin Cazacu, Doinița Oancea și Paula Chirilă, alături de Liviu și Andrei vor urma un itinerar de poveste, care-i va purta până în Satul lui Moș Crăciun din Negrești, județul Neamț și apoi în Humulești, satul lui Ion Creangă.

Astfel, vedetele vor construi un adăpost pentru animale și vor asambla jucării în atelierul lui Moș Crăciun, vor coace pâine și vor merge la cules de cătină. Iar la Humulești, înainte de a vizita Muzeul Memorial Ion Creangă, vor trece pragul casei unei familii de meșteri populari, acolo unde vor modela figurine în lut și vor ajuta la crearea de toporiști și baltage ori la confecționarea de opinci. Din program nu vor lipsi repetițiile pentru dansurile folclorice coordonate de Nea Mărin și pregătirile pentru târgul meșteșugarilor din Piatra Neamț.

sursă foto- Facebook și Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton