Andreea Antonescu a născut o fetiță: "E perfect sănătoasă"

 Laciu Andreea
.

Andreea Antonescu a născut. Cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Artista și iubitul ei, jurnalistul Victor Vrînceanu. Și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, iar apoi vedeta a fost una dintre concurentele America Express. Atunci când a acceptat această provocare era însărcinată, dar încă nu știa asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au format una dintre echipele America Express. După cele două luni de filmare, artista a avut parte de surpriza vieții ei. A aflat că este însărcinată pentru a doua oară, iar după alte câteva luni, medicii au anunțat-o că va avea tot o fetiță. Această schimbare majoră din viața ei a determinat-o să plece în Statele Unite ale Americii, ca să urgenteze divorțul de Traian Spak.

andreea-antonescu-1-1andreea-antonescu-1-1

Andreea Antonescu a născut o fetiță perfect sănătoasă

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. ❤️ Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris Andreea Antonescu pe contul ei de Instagram.

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară la 40 de ani. Înainte de ziua cea mare, concurenta de la Asia Express mărturisea că ia în calcul atât nașterea naturală, cât și cea prin cezariană. Andreea Bălan a fost nașa Siennei, prima fiică a Andreei Antonescu, dar pentru cea de-a doua fetiță, cântăreața și iubitul ei au ales alți nași.

Andreea Antonescu a născut. La 20 de ani eram cât un balon, mă umflasem toată! Acum, la 40 de ani, mă învârt pe tocuri. Nu am decât o burtică mică, atât! E incredibil! Și mă simt într-o mare formă! Mă îngrășasem 20 de kilograme atunci când am fost gravidă cu Sienna!’a mărturisit Andreea Antonescu înainte să nască, în exclusivitate pentru Click.

Citește și: Ce relație au Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, în vârstă de 12 ani: „I-am dat toată libertatea din lume”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo. Se cunosc din copilărie și au trei copii

Citește și: De ce boală gravă suferă Andreea Antonescu încă din copilărie: „Beau și zece litri de apă pe zi'

Citește și: În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu fostul soț, Traian Spak: „Mai greu poți să găsești…'

Andreea Antonescu a născut. În timpul sarcinii, nu a avut probleme de sănătate și nici pofte. A continuat să mănânce ciocolată aproape zilnic, așa cum o făcea și în perioada în care nu era însărcinată.

Pur și simplu mănânc ceea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață' a declarat Andreea Antonescu pentru Xtra Night Show.

Ce nume a ales Andreea Antonescu pentru fetița ei

Andreea Antonescu a născut. În trecut, concurenta de la Asia Express a dezvăluit cum a ajuns să aleagă numele Sienna pentru prima ei fiică. Cu toate acestea, nu a dezvăluit numele ales și pentru cea de-a doua fetiță, înainte să o aducă pe lume.

Andreea Antonescu a născut. „Eu mi-am dorit ca numele și prenumele să aibă aceeași inițială. Am stat și-am căutat. La un moment dat, fratele meu m-a întrebat ce părere am despre numele Sienna. I-am zis că îmi place, dar că parcă l-aș vrea un pic mai românesc. La aproximativ două săptămâni a venit Traian și mi-a zis că a găsit un nume și că i se pare interesant, Sienna’, a spus atunci Andreea Antonescu.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton