De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces Direct. Anunțul făcut de coprezentatorul Adrian Velea: "Sperăm să fie totul ok"

 Laciu Andreea
.

Telespectatorii s-au întrebat de ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces Direct. Chiar dacă unii poate s-au gândit că a plecat în vacanță mai devreme, anunțul făcut de coprezentatorul Adrian Velea i-a alertat pe fanii îndrăgitei prezentatoare. Astăzi, 19 decembrie 2022, Mirela Vaida a lipsit din platoul emisiunii, fără să fie un eveniment anunțat de dinainte. Colegul ei a prezentat singur Acces Direct și a dezvăluit câteva detalii despre motivul pentru care aceasta a lipsit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unii fani ai emisiunii Acces Direct s-au dus cu gândul la un alt angajament profesional al vedetei, dar colegul ei a dat de înțeles că motivul pentru care vedeta a lipsit din platoul emisiunii este cu totul altul. Deși nu a explicat foarte clar ce s-a întâmplat, coprezentatorul Adrian Velea a dat de înțeles că este vorba despre o situație cât se poate de serioasă.

mirela-vaida-1mirela-vaida-1

De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces Direct

La începutul emisiunii de astăzi, Adrian Velea a intrat în platou și a făcut un anunț neașteptat. Mirela Vaida nu a putut să vină să prezinte emisiunea, iar motivul ar fi legate de niște probleme personale ale vedetei. Se pare că nu trece prin momente prea ușoare, dar colegul ei nu a dezvăluit și care sunt acestea, de fapt.

Mirela lipsește dintr-un motiv personal. Sperăm să fie totul ok într-un final', a fost anunțul făcut de coprezentatorul Adrian Velea, conform Spynews.ro.

Aceeași sursă susține că Mirela Vaida a postat, în urmă cu câteva ore, un Story în care pare să fie într-un avion ce decolează de pe aeroportul Henri Coandă din Capitală. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat, de fapt, cu vedeta.

Citește și: Când începe noul sezon Acces Direct. Anunțul făcut de Mirela Vaida: „Până atunci, mă bucur de…'

Citește și: Miruna de la Mireasa a ajuns în comă alcoolică la spital, după petrecerea burlăcițelor: „Nu-mi aduc aminte nimic…”

Citește și: Simona Gherghe a postat o imagine cu testele de sarcină, iar Mirela Vaida a reacționat imediat:„Am crezut că ne mai dai o veste'

Citește și: Cum arăta Ivana Knoll înainte de operațiile estetice. Miss Croația a făcut senzație la Campionatul Mondial din Qatar

Ce salariu are ca prezentatoare la Acces Direct

Este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România. Muncește din greu, prezintă mai multe emisiuni, are și canalul de Youtube și se ocupă și de familie. Câștigă bani frumoși, dar și proiectele profesionale sunt foarte solicitante. În privința salariului încasat pentru emisiunea Acces Direct, Mirela Vaida și-a negociat într-un mod diferit contractul, față de cum s-ar aștepta mulți.

Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă. Se înmulţeşte cu câte zile am lucrat.', a dezvăluit Mirela Vaida, acum ceva timp, la TV.

De ce nu merge Mirela Vaida în stațiunile de pe litoralul românesc

Anul acesta, a scos 2.000 de euro din buzunar pentru o vacanță în Delta Dunării, dar se jură că nu mai calcă pe litoral.

O să mai plecăm în vacanțe, pentru că trebuie să mergem și într-o vacanță cu copiii, în care o să stăm cel puțin o săptămână la mare. Și la mare, la Mamaia, nu am să merg. Și nu cred că o să mai ajung vreodată. Pentru că nu are ce să îmi ofere Mamaia, din păcate, nici ca servicii, nici ca nimic altceva. Nu mai vorbim de prețuri.

Deci, la banii pe care îi dai în Mamaia, pentru două-trei nopți, te duci liniștit în orice țară caldă și stai o săptămână la ultra all-inclusiv. Așa o să facem și noi. După care, îmi mai propun ca eu și soțul meu să mai plecăm două-trei zile în Italia. Pentru că e țara noastră preferată și ne simțim foarte bine acolo, a specificat ea, pentru Fanatik.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton