De ce a fost dată afară Viviana Sposub de la Antena 1 și cum a ajuns concurentă la Ferma, la PRO TV

 Lupescu Anca
.

Viviana Sposub, concurenta la Ferma, a atras rapid atenția asupra ei odată cu apariția la televizor. Ea și-a început cariera ca prezentatoare a vremii la Antena 1 și a fost extrem de apreciată de telespectatori. Totuși, Viviana Sposub nu a rezistat prea mult la Antena 1 și și-a anunțat plecarea de la celebrul post de televiziune. Ea ar fi fost dată afară, motiv pentru care a ales să meargă la Pro Tv, în calitate de asistentă la emisiunea Vorbește Lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub a plecat de la Antena 1

Viviana Sposub are 22 de ani și a ajuns în atenția publicului odată apariția la rubrica Meteo a Observatorului. Tânăra nu este doar frumoasă și cu forme, ci este și foarte inteligentă, ea a absolvit cursurile de la Intact Media Academy și ale Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

După un an în care a adus ultimele noutăți despre vreme în casele românilor, frumoasa brunetă și-a anunțat demisia în direct. În luna iunie din acest an, Viviana i-a surprins pe telespectatori, după ultima sa apariție în cadrul Observatorului. Dar până în prezent, nu s-au știut cu exactitate motivele plecării sale.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise', a spus Viviana în direct.

De ce a fost dată afară și cum a ajuns la ProTv

64946260_2202585686463131_1368429558927196160_n-164946260_2202585686463131_1368429558927196160_n-1

Potrivit informațiilor cancan.ro, Viviana Sposub era o împătimită a festivalurilor și aprecia din plin muzica, aceasta făcând pian și canto timp de 12 ani.

Totuși, munca într-o televiziune presupune să fii disponibil mai mereu, iar faptul că vedeta își lua zile libere nu a fost deloc pe placul șefilor. După ce s-a întors dintr-o mini vacanță, Viviana Sposub a cerut alta, iar de atunci relațiile dintre ea și oficialii postului nu au mai fost la fel.

Cu experiența sa adunată de-a lungul timpului, fosta prezentatoare a vremii de la Antena 1 a ales să se alăture echipei Pro TV.

S-a alăturat emisiunii Vorbește Lumea din 2019

A decis să se alăture lui Cove și Adelei Popescu la Vorbește Lumea și pare că a luat o decizie foarte bună.

'Mă simt foarte emoționată în această nouă postură. Aseară nu am reușit să dorm deloc, pentru că abia așteptam să se facă ora 8 și să vin aici în platou. I-am cunoscut pe acești doi minunați colegi ai mei și vreau să spun că a fost chimie de prima dată pentru că ne înțelegem foarte bine. Am povestit, am râs, am glumit… Ce pot să spun? La treabă, de acum! Vor fi dimineți cu multe zâmbete, pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile telespectatorilor! Voi face de toate: dansez, cânt, prezint vremea, horoscopul, fac și mâncare și surprizele încă nu s-au terminat. În fiecare zi, colegii mei îmi vor da tot felul de provocări pe care sper să le duc la bun sfârșit', a spus bruneta, pe vremea aceea.

Acum, Viviana Sposub participă la show-ul Ferma, de pe ProTv

Viviana Sposub participă la noul sezon din showul Ferma. Viviana Sposub concurează în acest sezon alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Octavian Ciovică.

Luptătorul Andrei Stoica participă la Ferma. Cu ce gânduri intră Mister KO în competiția dură de la Pro TV: „Nu există pentru mine să renunț!'

Viviana Sposub este prezentatoare TV, vlogger şi cochetează cu muzica. Viviana Sposub a absolvit Intact Media Academy şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. 

Viviana Sposub este pasionată de muzică, a făcut pian şi canto vreme de 12 ani şi a absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian din Botoşani ca şef de promoţie. În liceu a cântat într-un grup muzical intitulat Cheia Sol.

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

Viviana Sposub: Uh! Cine-i fata asta așa sexy, inteligentă și devreme acasă? Glumesc! Cred că primul gând ar fi legat de aspectul plăcut, dar mai apoi mi-aș dori să văd ce-i de capul acestei fete, de fapt. Și după am deveni cele mai bune prietene, cu siguranță!!!

S-au aflat orășenii din Ferma: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton