Mircea Badea, mesaj dur pentru bătăușa din Târgu Jiu, care a agresat și umilit o fetiță de 13 ani: "Merită pedeapsa cu moartea!"

 Dumba Gabriela
.

Mircea Badea intervine în cazul care a îngrozit România și a lansat pe Facebook un mesaj pentru bătăușa din Târgu Jiu, care a agresat și umilit o fetiță de 13 ani, dar și pentru părinții acesteia. Badea regretă că în România nu se aplică pedeapsa cu moartea, dar îi asigură că se va ocupa personal să plătească pentru un asemenea act de cruzime.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Cred ca, moral, parintii javrei, impreuna cu javra merita pedeapsa cu moartea. Sigur ca asa ceva, in lumea civilizata, se mai poate intampla doar in Texas. Dar eu va promit ceva: cat voi mai vietui pe aceasta planeta, voi incerca sa fac mult rau familiei scelerate care a produs javra aia si, desigur, javrei. P.S. N-am niciun fel de asteptare de la cacatul de „stat de drept”, doar o formula inepta, in fond doar sugatoare la servicii secrete si la clanuri interlope.”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

În doar 30 de minute, vedeta Antena 3 a strâns câteva mii de susținători care îi împărtășesc opinia. Mulți dintre cei care au comentat la postarea lui Mircea Badea susțin reînființarea școlii de corecție pentru minori sau, cel puțin, pedepsirea agresoarei din Târgu Jiu prin muncă în folosul comunității, dacă pentru închisoare nu are vârsta necesară.

Ulterior, Badea a revenit cu încă o postare pe Facebook prin care a dezvăluit o informație cel puțin surprinzătoare: „Mama javrei e asistenta la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului !!!!!!!! Diseara intru la Sinteza Zilei si ma apuc sa trimit javrele astea acolo unde le e locul: la dracu!”.

„Draica ii cheama, sunt din Targu Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, macsa e asistenta medicala. Nu vor mai fi. Ma ocup.”, a continuat Mircea Badea pe Facebook.

Agresoarea a stat 24 de ore în arestul Poliției

Fata de 14 ani din Târgu Jiu, principala agresoare a fetiței de 13 ani, este singura din gașca de bătăuși care are 14 ani împliniți și, prin urmare, singura care poate plăti pentru faptele ei. Astfel, toți cei patru au primit câte o amendă de 500 de lei, iar fata de 14 ani a stat 24 de ore în arestul Poliței.

Pedeapsa l-a nemulțumit, însă, pe tatăl fetei, care susține că este una mult prea dură pentru un copil de 14 ani.

„Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Soția mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu…

Am fost îngrădiți de acest drept de a sta lângă copiii noștri și iată consecințele. Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei… „, a spus bărbatul după ce fiica sa a stat 24 de ore în arestul Poliției, drept pedeapsă pentru faptele de o violență greu de privit, ce au devenit virale pe internet.

Targu-Jiu-5Targu-Jiu-5

Citește și:

Prima reacție a băiatului care a filmat imaginile cu eleva din Târgu Jiu bătută și umilită de colege: „După mai multe critici, înjurături, amenințări…”

Au amenințat-o pe victimă cu moartea

Dincolo de bătaia și umilințele la care au supus-o pe fata de 13 ani, agresorii au amenintat-o că o omoară dacă spun cuiva cele întâmplate.

„Au ameninţat-o că, dacă spune ceva, o bat până o omoară. În mare am discutat cu ea, dar nu prea vrea să vorbească, mai mult a discutat cu doamna psiholog’, a spus tatăl fetiței e 13 ani care a fost agresată.

„Mama ei îi permite să bea, să fumeze”

Bunicul uneia dintre fetele violente, care și-au umilit și bătut colega la Târgu Jiu, explică de ce nepoata sa a avut un astfel de comportament la 12 ani.

Fata a trăit aici, noi am avut grijă de ea până acum. Aici s-a născut, aici a mers la școală. După divorțul părinților, mama ei a cerut fata crescută de noi. Fata a stat la noi până în luna aprilie a acestui an, atunci când a venit mama sa să o ia în vizită, conform hotărârii și nu a mai adus-o. Apoi am depus plângere pentru nerespectarea hotărârii. Am văzut conversațiile pe care le purta cu mama ei. Se vedea că îi permite să bea, să fumeze și să-și trăiască viața. Când am sunat-o într-o zi să o vedem pe cameră, ea era cu țigara’, a povestit bunicul fetei.

Citește și:

Explicația halucinantă a tatălui fetei violente din Târgu Jiu, care și-a lovit și umilit colega. Copila de 14 ani, care nu este la prima abatere, și-a petrecut noaptea în arestul Poliției

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton