De ce au ales Romanița Iovan și iubitul ei să se logodească, după 14 ani de relație: „Nu ne-am invitat familiile”

 Borcilă Andreea
.

De ce a ales Romanița Iovan să se logodească cu iubitul ei, după 14 ani de relație. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, dacă până acum susțineau că mariajul nu este un subiect de interes, ei bine s-au răzgândit. Motivul pentru care a trecut la pasul următor l-a dezvăluit chiar ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Creatoarea de modă recunoaște că pentru ea căsătoria nu mai reprezintă un punct de interes. Atât ea, cât și avocatul Iulian Gogan au trecut printr-un mariaj și au fiecare câte un copil. Chiar dacă între ei doi există diferență de vârstă de 11 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să trăiască o poveste de dragoste frumoasă.

romanita-iovan-1tromanita-iovan-1t

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Când s-au întâlnit, avocatul nu o cunoștea pe Romanița Iovan, deși este o personalitate celebră în România. Amândoi nu și-au propus să aibă o relație și nici nu se așteptau să rămână împreună atâția ani.

Citește și: Cum s-au cunoscut Romanița Iovan și iubitul ei, avocatul Iulian Gogan.Ce relație este între fiul vedetei și partenerul ei

Citește și: Ce dietă ține Romanița Iovan la 57 de ani:„E simplu teoretic, mai greu cu practica'

Citește și: Dana Săvuică, după criticile primite în online:”O femeie, dacă a trecut de o anumită vârstă, nu mai are dreptul să călătorească, să iubească, să facă sex?”

Citește și: Irina Loghin și-a recâștigat pensia specială în instanță.Câți bani va primi

De ce au ales Romanița Iovan și iubitul ei să se logodească, după 14 ani de relație

Romanița Iovan și-a refăcut viața după moartea cunoscutului pilot Adrian Iovan. Cei doi s-au căsătorit iunie 2003 şi au avut împreună un băieţel, Adrian Albert. Mariajul nu a durat, iar Adrian şi Romaniţa Iovan au ajuns la divorţ. Vedeta și-a găsit fericirea alături de avocatul Iulian Gogan. Ea s-a logodit, la vârsta de 57 de ani, cu iubitul ei, după 14 ani de relație.

Am cununat până acum două cupluri, am botezat foarte mulți copii. Am cununat două cupluri și, cum există un obicei ca atunci când ești în situația să devii naș de cununie, perechea de nași trebuie să fie căsătorită sau măcar logodită.

Și atunci, de aici a pornit dorința noastră de a face lucrurile foarte bine din punct de vedere al relației noastre cu Dumnezeu, dar și din punct de vedere al relației noastre.

Pe deoparte, așa mi-am dorit eu dintotdeauna, să mă duc la Mânăstirea Ghighiu, acolo unde și pe vremea aceea încă mai era în viață Măicuța Lavrenția, și pe lângă faptul că i l-am prezentat pe Iulian așa – era ca un Duhovnic al meu și îmi plăcea să spun în fața ei și bucuriile, și să mi le expun, și necazurile, mai ales necazurile că așa ajungi la biserică sau la o mânăstire, în momentul în care ai probleme.

Nu uit să mă duc la mănăstire atunci când am și bucurii. Și așa am început, pe deoparte. L-a cunoscut pe Iulian și pe de altă parte, în biserica, cu un preot, am reușit să fim normali din punct de vedere al unor nași de cununie. E o chestie normală.

Nu, nu ne-am invitat familiile. Am fost numai noi doi.', a declarat Romanița Iovan la Antena Stars, potrivit Libertatea pentru femei.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton