Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita lui. S-au cunoscut la petrecerea VIVA!: „El trăia la Viena, eu în București”

 Borcilă Andreea
.

Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita lui. Cei doi s-au cunoscut chiar la petrecerea VIVA!, din septembrie 2021. Povestea lor de iubire a început, inițial, ca o prietenie. Gazda unuia dintre cele mai urmărite reality show-uri tv, dar și Ana Maria Pop locuiau la distanță unul față de celălalt, mai exact el în Viena, iar ea în Capitală. De la prietenie și până la o dragoste adevărată nu a fost decât un singur pas! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a început relația dintre Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui, Ana Maria Pop. Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, formează un cuplu de la sfârșitul anului 2021. S-au cunoscut în septembrie anul trecut, la petrecerea VIVA!. Totul pare desprins din filme, iar povestea lor de iubire poate fi baza unui roman! Cei doi locuiau la distanță unul față de celălalt, mai exact el în Viena, iar ea în București.

daniel-pavel-6-1daniel-pavel-6-1

Relația lor a început la scurt timp după ce prezentatorul de la Survivor România s-a despărțit de fosta lui logodnică, Marina, după șapte ani de relație. Vedeta o ceruse în căsătorie, însă o lună mai târziu, a anunțat oficial în social media că vor merge pe drumuri separate. 

Citește și: Primele imagini cu Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop.S-au fotografiat în ipostaze tandre 

Citește și: De ce s-au despărțit Daniel Pavel și iubita lui înainte de nuntă:„Suferință a fost' / EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme de sănătate are Tudor Chirilă. Artistul și-a amânat toate spectacolele:”Sper să revin cât mai curând pe scenă”

Citește și: Simina s-a cuplat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alex Zănoagă:”Trei ani am ieșit în același grup”

Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop

Totul pare desprins din basme când vine vorba despre povestea de iubire dintre gazda emisiunii Survivor România și iubita sa, Ana Maria Pop. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, își dau cele mai bune sfaturi și sunt de nedespărțit, semn că lucrurile sunt destul de serioase între cei doi. Într-un interviu acordat pentru Playtech.ro, jumătatea lui Daniel Pavel a povestit cum a început totul și că de la prieteni până la o poveste de iubire nu a fost decât un singur pas. S-au văzut prima dată la petrecerea VIVA! 2021.

„Relația noastră a început ca o prietenie în toamna anului trecut când el trăia la Viena, iar eu în București. Acest început este unul extrem de frumos și palpitant având în vedere distanța din timpul sezonului care tocmai s-a încheiat. Lucrurile se întâmplă natural și matur, ne descoperim (zâmbește). Ne-am cunoscut la un eveniment monden al unei reviste. La început am fost doar prieteni', a explicat Ana Maria Pop.

S-au cunoscut la petrecerea VIVA!, anul trecut

Mai mult, frumoasa blondină își admiră partenerul de viață și a găsit în el cele mai frumoase calități. Comunicarea în cuplu este extrem de importantă: „Da, si aici există o comunicare deosebită la nivel mental, emoțional, spiritual și fizic. Atunci când simțim nevoia, ne cerem sfaturi și ne completăm foarte bine. În viitorul apropiat avem în vedere și proiecte comune', a mai completat ea pentru sursa citată anterior. 

Cu ce se ocupă iubita lui Daniel Pavel de la Survivor 

Ana Maria Pop este de meserie avocat. Totodată, a absolvit și Masterclass-ul de actorie, Mandragora Movies Film Academy, lansat de Bobby Păunescu la noi în țară. Ea lucrează în domeniul avocaturii de 14 ani și jumătate, însă în paralel are și alte proiecte profesionale. 

„Pe lângă zona de real estate în care activez de câțiva ani, am început în prezent să dezvolt o linie profesională de comunicare și PR strategic. Ca avocat cumulez 14 ani și jumătate. Nu am întrerupt cu adevărat niciodată cariera juridică, lucrurile s-au derulat în paralel. Eu de mică pictez și sper să fac o expoziție în curând. Pe lângă această pasiune există cea a scrisului, am câteva pagini de jurnal pe un mic blog. Călătoriile și literatura sunt de asemenea o constantă a vieții mele', a mai spus ea pentru sursa citată. 

Primele imagini cu Daniel Pavel și iubita sa împreună 

Prezentatorul Survivor România și jumătatea sa, Ana, au fost prezenți la unul dintre cele mai așteptate evenimente din București, la începutul lunii iunie și anume, Saga Festival. Cei doi au apărut în ipostaze tandre, s-au îmbrățișat, s-au sărutat, dar mai mult, s-au simțit bine alături de prieteni și de foștii concurenți de la emisiunea de supraviețuire.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton