David Popovici, mărturisire sinceră despre momentul în care s-a îndoit de capacitățile sale: "Mi-am dat seama că..."

 Radulescu Ruxandra
.

David Popovici, mărturisire sinceră despre momentul în care s-a îndoit de capacitățile sale. David Popovici este considerat unul dintre cei mai valoroși sportivi în plan mondial. Acesta a scris istorie, când a devenit dublu campion la Campionatele de la Budapesta de anul acesta. Elementul care îl face pe Popovici un atlet autentic nu sunt numai recordurile doborâte, ci și mentalitatea cu care abordează fiecare competiție. Adolescentul de numai 18 ani, care a devenit recent vicecampion mondial la Melbourne, a vorbit sincer despre presiunea pe care a simțit-o înaintea concursului și maniera în care a gestiona această situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

David Popovici, mărturisire sinceră despre momentul în care s-a îndoit de capacitățile sale. David Popovici a devenit una dintre revelațiile sportului românesc, când, în 2021, puștiul de numai 16 ani, a concurat cu marii „rechini” ai înotului, la Olimpiada de la Tokyo. Popovici a uimit apoi cu rezultatele sale din 2022 de la Campionatul Mondial de Natație-Înot Seniori de la Budapesta, unde sportivul român a devenit dublu campion mondial, o performanță rar întâlnită.

Anul acesta la David Popovici a marcat o premieră pentru sportul românesc, când a devenit primul înotător din România care a cucerit titlul de campion mondial la natație în bazin mare. În ciuda realizărilor și a laudelor primite din partea criticilor de specialitate, David Popovici a avut și momente în care s-a îndoit de abilitățile sale. Un astfel de moment a avut loc chiar la Campionatul de înot în bazin scurt, de anul acesta, unde Popovici a doborât un record mondial la juniori și a devenit vicecampion mondial. Oare ce l-a tulburat pe înotătorul care a fost denumit „băiatul ce ar putea deveni rege”.

snapinsta.app_1080_320578040_5827888193958270_1248674521349524219_nsnapinsta.app_1080_320578040_5827888193958270_1248674521349524219_n

David Popovici, mărturisire sinceră despre momentul în care s-a îndoit de capacitățile sale

David Popovici reprezintă fără îndoială un exemplu de muncă asidua, perseverență, ambiție, mai ales atunci când este vorba de gestionarea presiunii. Înotătorul de 18 ani a obținut rezultate excepționale la Campionatul Mondial de la Melbourne de anul acesta. Popovici a înregistrat un nou record mondial de juniori și a devenit vicecampion la proba de 200 de metri liber în bazin scurt. Totuși, el a mărturisit că, înainte de competiție, a fost cuprins de îndoială cu privire la capacitățile sale sportive. David și-a împărtășit gândurile pe contul de socializare, demonstrând că nici măcar, tânărul campion care este adulat de o lume întreagă, nu este ferit de momente de vulnerabilitate. David Popovici a spus cum și-a înfrânt insecuritățile.

Știu că de cele mai multe ori par foarte încrezător, dar în când am participat la Campionatul Mondial de înot în bazin scurt, m-am îndoit de mine și de abilitățile mele.
Înainte de a începe, încercam doar să fiu realist cu privire la ceea ce aș putea realiza, coștient fiind că nu-mi plac cursele în bazin și că, de asemenea, nu sunt foarte bun la asta.
Cu toate acestea, odată ce am început, mi-am dat seama că sunt mult mai puternic decât credeam și că totul era în capul meu.
Până la urmă, am reușit să stabilesc un ultim record mondial de juniori la 100 m liber și să cuceresc medalia de argint la 200 m liber, demonstrându-mi încă o dată că îndoiala și nesiguranța te pot face mai puternic.
” a relatat David Popovici pe Instagram.

David Popovici povestește cea mai frumoasă amintire de Crăciun

David Popovici este revelația sportului românesc din ultimii ani. Datorită performanțelor extraordinare ale sportivului de 18 ani, natația din România a ajuns pe marile podiumuri ale lumii. David Popovici încheie triumfător anul 2022, după ce a stabilit mai multe recorduri și câștigat zeci de medalii. Adolescentul de 18 va lua o scurtă pază în perioada sărbătorilor, pe care le va petrece cu familia. Acesta a împărtășit recent care este cea mai frumoasă amintire din seara de Crăciun.

„Cea mai frumoasă amintire cu dimineaţa de Crăciun este de când mi-am dorit şi i-am cerut moşului să devin shaolin şi m-am trezit dimineaţa cu două beţe, de fapt două cozi de mătură, pe care erau scrise cu markerul nişte litere aleatoriu în japoneză… A fost cel mai tare cadou, încă am beţele acelea”, îşi aminteşte David Popovici, potrivit știrile Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton