Fiul Andreei Mantea va juca în primul său serial, la Kanal D: „Am un rol haios”

 Martin Lorena
.

David, fiul Andreei Mantea, va juca în primul său serial, la Kanal D. Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România. Ea nu doar că are o carieră impresionantă, ci și un fiu absolut minunat. Acesta va juca în primul său serial, la Kanal D. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea este o prezență extrem de apreciată în lumea showbizului. Aceasta nu doar că se bucură de un succes incredibil pe micile ecrane, ci are și un fiu care îi aduce zilnic motive să zâmbească. Vedeta este în culmea fericirii în acest moment deoarece David a primit primul său rol într-un serial. Acesta va debuta în actorie alături de nume mari ale industriei. Premiera serialului „Strada Speranței' va avea loc în această sâmbătă, de la ora 20:00, pe Kanal D.

David-ManteaDavid-Mantea

Acesta subliniază că este foarte fericit pentru primul său rol. David, din distribuția producției fac parte actori de excepţie, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up. Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sinchevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea alcătuiesc o parte din galeria de actori ai acestei producţii impresionante.

Citește și: Cum arată Andreea Mantea după ce a slăbit:'Am intrat în blugi mărimea S'

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că unul dintre foștii ei iubiți era însurat:'Mi s-au înmuiat picioarele'

Citește și: Ce pensie are solista de muzică populară Saveta Bogdan:'Mă descurc cu greu…'

Citește și: Iulia Albu, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan:„Nu am repetat experiența’/ EXCLUSIV

David, fiul Andreei Mantea, va juca în primul său serial, la Kanal D

David, fiul Andreei Mantea, va interpreta rolul lui Relu, copilul Mioarei (Irina Ștefan). El se va pune în pielea unui băiat sensibil și inteligent, care pune adulții în încurcătură din cauza replicilor sale mature, pline de substanță. David este extrem de fericit pentru rolul primit, deși își dorește ca pe viitor să aibă mai multe meserii.

„Mă bucur că pot să fiu actor! Și chiar vreau să am mai multe meserii. Vreau să fiu actor, pictor, prezentator și polițist. Acum încerc meseria de actor și este interesant, pentru că am un rol haios! Și îmi place că au pufuleți și floricele la filmări!', a declarat el.

În serial, soții Matache sunt într-un conflict permanent din pricina banilor în special. Iar în tot acest ghem de emoții și situații, micuțul Relu este un punct de echilibru și umor.  

„Strada Speranței' este un serial care aduce în prim-plan viața unor familii vecine, care locuiesc în Bucureștiul anilor 2021/2022. Pe aceeași stradă, cu imobile vechi, sărăcăcioase, printre care răsar peste noapte vile somptuoase, trăiesc într-un amestec colorat și zgomotos oameni de tot felul: bogați, săraci, parveniți, proști, deștepți, amărâți sau fericiți.

Deși oamenii sunt foarte diferiți, toți au în comun același lucru: strada pe care locuiesc. Deși acțiunea este una liniară, la un moment dat apare o mare provocare. Un investitor italian dorește să cumpere întreaga stradă și să o demoleze, pentru a ridica un complex de birouri. În fața pericolului, comunitatea se unește iar din unirea aceasta rezultă o poveste specific românească, plină de trădări, minciuni, promisiuni, bani furați, supărări și, la final, o mare bătaie

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton