Daria și Raris Crișan, reacție neașteptată când au fost întrebați dacă sunt susținuți financiar de tatăl lor, Cătălin Crișan: "Aș prefera să nu răspund..."

 Dumitrache Laura
.

Daria și Raris Crișan sunt copiii lui Cătălin Crișan din căsătoria cu Lucia Bubulac. Cei doi au moștenit talentul artistic al părinților lor, iar cântărețul îi susține moral. Însă pe plan financiar, lucruri se pare că stau diferit. Raris și Daria au vorbit despre acest lucru, făcând dezvăluiri surprinzătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Crișan a împlinit astăzi 55 de ani. Artistul se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Acesta are doi copii, Raris și Daria din căsnicia cu Lucia Bubulac, și o fiică cu Alina Cupșa. Daria și Raris Crișan au declarat că au o relație bună cu tatăl lor.

rarisraris

Cătălin Crișan a avut parte de multe schimbări de-a lungul anilor. A devenit părinte, iar responsabilitățile sunt din ce în ce mai mari. Cu toate astea, artistul este mândru de cei doi copii ai săi din căsătoria cu Lucia Bubulac. Daria și Raris au moștenit talentul artistul al tatălui lor.

Citește și: Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, și-a lansat prima melodie. Ce relație are cu părinții lui: „Vor fi totdeauna persoanele care vor decide pentru mine' / EXCLUSIV

Citește și:Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă: „Drumul spre Oscar a început”. Ce rol are Daria

Citește și:De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru: „M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou. Mie nu mi se pare normal…”

Citește și:Ce trebuie să conţină rucsacul de urgenţă în caz de cutremur. DSU: „Ne ajută să supravieţuim 3-5 zile”

Daria și Raris Crișan, reacție neașteptată când au fost întrebați dacă sunt susținuți financiar de tatăl lor

Cătălin Crișan a fost căsătorit cu Lucia Bubulac, iar în 2009 a divorțat de mama copiilor lui. Daria și Raris sunt copiii artistului din prima căsătorie, iar din mariajul cu Alina Cupșa, are o fetiță. Astăzi, Cătălin Crișan a împlinit 55 de ani, iar Daria și Raris au vorbit despre relația pe care o au cu tatăl lor. Cei doi susțin că nu se văd des cu tatăl lor, din cauza programului încărcat pe care îl au, dar comunica la telefon. Întrebați dacă artistul le oferă sprijin financiar, Daria și Raris au oferit un răspuns surprinzător.

Cum a spus și el și îl citez: «Veniți la mine că vă ajut cu orice». Evident că ne susține în cariera muzicală, fiind de asemenea și principalul vinovat pentru care am ales această cale, sau cum îmi place mie să cred, ea ne-a ales pe noi. (…) „La ultimele două aș prefera să nu răspund. (…) Cred că este irelevant răspunsul la această întrebare, dar dacă chiar vreți să știți, de Crăciun mi-a luat un elicopter.', au spus cei doi.

Cătălin Crișan: „Am pierdut vremea cu oameni care meritau să le închizi ușa”

Artistul a împlinit vârsta de 55 de ani și este fericit de viața pe care o are. Deși de-a lungul anilor a trecut prin momente dificile, a reușit să treacă peste ele. Cătălin Crișan susține că este o persoană echilibrată și nu are regrete. „Provin dintr-o familie extrem de ancorată în realitățile de atunci și de acum. Am primit o educație frumoasă chiar dacă a fost destul de spartană. La noi în casă se asculta doar muzică clasică, tatăl meu era «obsedat» de petrecut timpul liber în aer curat și astfel am făcut multe sporturi. În rest… muzică, citit etc. Ce am câștigat? O bază, șapte ani de acasă.Ce am pierdut? Vremea cu oameni care meritau să le închizi ușa, nu să le-o deschizi. Eu cred așa: Există oameni care seamănă cu anumite tipuri de buruieni pe care oricât le-ai smulge sau le-ai da cu erbicid, ele tot apar', a spus artistul pentru fanatik.

Fiul lui Cătălin Crișan și-a lansat prima piesă

Daria și Raris au moștenit pasiunea pentru muzică a păr inților lor. Fiica cea mare a artistului este deja actriță și se bucură de mare succes, iar fiul său Raris a lansat deja prima melodie,  'I Used To Fall In Love'.

'Mi-a plăcut să cânt de când eram mic. Am în palmares multe premii câștigate la concursurile de muzică la care am participat în perioada 6-10 ani. Un trofeu reprezentativ este `Mamaia Copiilor`, în 2012, unde împreună cu sora mea, Daria, am luat locul al II-lea la Secțiunea Creație și Finala `Next Star` din 2010.La mine în familie se cântă, deci poate moștenesc genele de la părinții mei. Tatăl meu, Cătălin Crișan este de peste 30 de ani un nume care se bucură de simpatia și aprecierea publicului, iar mama, deși este medic, a compus niște melodii care nu au trecut neobservate', a declarat Raris, fiul lui Cătălin Crișan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton