Gicuță din Apărători, manelistul care și-a băgat iubita în mașină și a incediat-o, a fost arestat: "Era ca dintr-un film de groază"

 Radulescu Ruxandra
.

Gicuță din Apărători, manelistul care și-a băgat iubita în mașină și a incediat-o, a fost arestat. Bărbatul, care și-a răpit iubita cu mașina, apoi a dus-o pe un teren viran din sectorul 3 al Capitalei și i-a dat foc, a fost prins de polițiști. Agresorul a fost identificat ca fiind Gheorghiță Sava, alias Gicuță din Apărători, cântăreț de manele. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gicuță din Apărători, manelistul care și-a băgat iubita în mașină și a incediat-o, a fost arestat. Oamenii legii au intervenit de urgență, luni dimineață, după ce o femeie a anunțat că iubitul ei a sechestrat-o într-o mașină, pe un câmp din Capitală, apoi a incediat autoturismul. Victima a fost salvată în ultima clipă de către autorități, după ce aceasta a dat locația unui agent STS. Polițiștii au reușit să dea de urma agresorului și să-l aresteze preventiv, pentru 30 de zile. Bărbatul se numește Gheorghiță Sava, cunoscut ca Gicuță din Apărători și a fost testat pozitiv pentru consum de alcool și substanțe interzise.

309592246_110409048503300_6221422624623538302_n309592246_110409048503300_6221422624623538302_n

Gicuță din Apărători, manelistul care și-a băgat iubita în mașină și a incediat-o, a fost arestat

Incidentul, ce a avut loc la primele ore ale dimineții pe 6 februarie, a șocat întreaga țară. O femeie fusese răpită de iubitul ei, sechestrată într-o mașină pe un teren viran din Capitală, apoi bărbatul a incendiat autoturismul. Victima a sunat disperată la 112, iar agenții i-au dat un link de localizare, pentru a trimite un echipaj în direcția ei. Polițiștii au intervenit în ultimul moment și au scăpat-o pe femeie de la un sfârșit tragic.

Citește și: Cum a fost salvată femeia răpită de iubitul ei, aflată în mașina incendiată. Autoritățile au folosit o tehnologie modernă

Citește și: Artistul Gazi Demirel și-a găsit familia sub ruinele din Turcia. Nepoata sa a murit la cutremur: 'Și-a apărat cei trei copii și…'

Oamenii legii l-au găsit pe agresor și l-au arestat preventiv pentru 30 de zile. Numele său este Gheorghiță Sava, cunoscut ca Gicuță din Apărători. Polițiștii au descoperit că acesta consumase alcool, dar și substanțe interzise.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.', au transmis reprezentanții Poliției.

De la ce a pornit conflictul dintre agresor și victimă

Cearta dintre agresor și victimă ar fi pornit în fața unui hotel din sectorul 3 al Capitalei, unde femeia avea datorii. Gicuță ar fi lovit-o pe aceasta și apoi s-ar fi urcat la volanul mașinii iubitei, deși consumase alcool, iar pe drum ar fi oprit și ar fi obligat-o pe aceasta să intre în portbagaj. De acolo, femeia a sunat de două ori la 112 și, din fericire, oamenii legii au ajuns la timp pentru a-i salva viața.

Ofițer de poliție povestește cum a salvat-o pe femeie

Un ofițer de poliție a spus cum a dat de urma mașinii incediate, în care se afla iubita lui Gheorghiță Sava, cunoscut ca Gicuță din Apărători.

'Din aproape în aproape, am înţeles unde sunt. Cunoşteam zona aşa că în câteva minute eram acolo! Eram deja cu faza lungă şi cu girofarul pornit, aveam lanterne, aşa că în câteva momente am văzut maşina, abandonată pe un câmp, cam la 50 de metri de drum.

Când ne-am apropiat, imaginea era ca dintr-un film de groază… maşina era incendiată la interior, iar din portbagaj se auzeau ţipetele disperate ale femeii! I-am strigat şi eu la rândul meu „POLIŢIA!!', ca să ştie că am venit să o salvăm. Nici nu ştiu cum am deschis şi cum am scos-o de-acolo, era foarte speriată, dar coerentă, era curajoasă! Din curajul acesta şi-a adunat puterea de a lupta, de a face ce trebuie ca să se salveze. Tot ea ne-a ajutat cu date să-l putem identifica pe agresor', a povestit agentul.

FOTO: Facebook & Poliția Capitalei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton