Daniela Nane recunoaște că frumusețea nu i-a fost mereu de ajutor în cariera de actriță: "Faptul că arăți într-un fel nu te scutește de necazuri"

 Dumitrache Laura
.

Daniela Nane este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. La vârsta de 20 de ani, actrița era prima femeie care câștiga titlul „Miss România' după Revoluție. Vedeta a povestit că a fost nevoită să îndure foarte multe la început de carieră din cauza aspectului său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Nane este căsătorită cu Adrian Cioroianu, fostul ministru al Afacerilor Externe. Fosta Miss România în 1991, consideră că a fost nevoită să treacă prin momente grele din cauza aspectului său. Actrița susține că de multe ori nu era chemată la casting pentru că era prea frumoasă.

daniela nane actritadaniela nane actrita

Daniela a povestit că experiența de la Teatrul Bulandra din București a fost una de neuitat, după a participat la competiția internațională. Atunci a fost momentul în care actrița a decis să vrea să devină o artistă desăvârșită, alegând Academia de Teatru și Film din București.

Citește și: Cum arată Codrin, fiul actriței Daniela Nane.Ce facultate a absolvit

Citește și:Fotografii rare cu Daniela Nane și soțul ei, Adrian Cioroianu.Unde au petrecut Revelionul

Citește și:Raluca Todea și Dan Manciu s-au certat la Chefi la Cuțite:”Nu mai strigați la mine…”

Citește și:Theo Rose i-a cerut lui Anghel Damian să fie obiectiv, cu ea, la filmările pentru Clanul:„Vede și greșeli și mi le spune'

Daniela Nane recunoaște că frumusețea nu i-a fost mereu de ajutor

Daniela Nane se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la noi din țară. În vârstă de 50 de ani, Daniela arată extraordinar și are o frumusețe aparte. Cu toate acestea, actrița recunoaște că acest lucru i-a pus de nenumărate ori piedici. Invitată în emisiunea „Rețeaua de Idoli', moderată de Irina Păcurariu, Daniela Nane a vorbit despre cariera sa.

În 1991, Daniela avea să devină Miss România, fiind prima miss după evenimentele din 1989. În copilărie a practicat balet clasic, echitație, schi, patinaj și înot, iar pe scenă era extrem de serioasă. Daniela a apărut în filme precum  'Callas Forever', 'Eu sunt Adam', 'Caligula' sau serialul 'La urgență'. Deși avea un chip frumos, Daniela recunoaște că de cele mai multe ori a fost refuzată la casting din cauza acestui lucru.

'Eu știu ce am trăit. De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pentru că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase. Și mă gândeam, vreți să vă povestesc viața mea? Faptul că arați într-un fel nu te scutește de întâmplări nefericite. Dar, a trecut, asta e!', spune actrița.

Daniela Nane: „Mi-a spus că o să mă urască aproape toată lumea”

Actrița a povestit și despre experiența pe care a trăit-o în momentul în care a devenit Miss România, în 1991. Daniela Nane avea doar 20 de ani când a obținut acest titlu. Unul dintre profesorii de la Institut i-a spus că va fi invidiată de multe femei din cauza frumuseții sale.'Un cerb hăituit de căini. Femeile te vor invidia, bărbații vor suspina…”, au fost cuvintele profesorului.

Mi-a spus… O să te urască aproape toată lumea. Femeile te vor urî pentru că nu pot fi că tine, bărbații te vor urî pentru a nu au acces la tine. Mă gândeam, de ce să mă urască lumea, ce le-am făcut? Asta nu poate fi adevărat…', a declarat actrita.

Daniela Nane, despre viața pe scena teatrului românesc

Daniela Nane a urmat cursurile și masteratul Ligii Europene a Institutelor de Arta din Amsterdam și Berlin. De asemenea, de-a lungul carierei a obținut trei premii Uniter. Actrița recunoaște că în viața reală este foarte agitată și vorbește foarte mult, însă pe scenă este foarte cumpătată și o adevărată profesionistă

.'În viață mă mai ia valul și vorbesc repede, dar pe scenă nu. Mă controlez, sunt foarte atentă și am o tehnică bună. Ești ca în cantonament. Trebuie să fii odihnit, să fi mâncat ce trebuie și cât trebuie. Nu poți să te urci pe scenă oricum. Vii din timp în teatru, îți faci machiajul, te gândești la personaj, îți iei hainele personajului, te liniștești, te aduni, îți strângi energia. Vin în teatru cu cel puțin doua ore înainte de spectacol. Vechea garda de actori venea cu trei-patru ore înainte', a mai spus actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton