Daniela Iliescu a dezvăluit tot ce a vorbit cu Culiță Sterp, la Survivor. De ce a izbucnit Faimosul în lacrimi

 Oana Pantazi
.

După ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare la Survivor, Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a avut ocazia de a conversa cu Faimosul. Ulterior, viitoarea mamă a copilului său a dezvăluit toată conversația, dar și o veste care l-a emoționat teribil pe Culiță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniela Iliescu și Culiță Sterp fac cu greu față distanței, în timp ce el se află la Survivor, însă iubita însărcinată a Faimosului a reușit să-i facă recent o surpriză. După ce Faimoșii au câștigat jocurile de comunicare din cadrul competiției, Culiță a avut ocazia să converseze cu Daniela. Iar iubita lui i-a dat o veste care l-a făcut să izbucnească în lacrimi.

f-3f-3

Ce veste i-a dat Daniela Iliescu lui Culiță Sterp, la Survivor

Daniela Iliescu și Culiță Sterp urmează să devină părinți peste doar cinci săptămâni, iar pentru iubita artistului nu este ușor să-și știe partenerul departe. Cu toate acestea, Daniela i-a spus artistului că îl susține necondiționat și că speră să reziste cât mai mult în competiție.

Citește și: Cum a reacționat Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, când a aflat că va avea un băiețel: „Am urlat'

Citește și: Prima imagine cu nepoata lui Culiță Sterp. Ileana, sora lui, e mamă pentru prima oară

Citește și: Primele imagini cu Sindy, după ce s-a întors de la Survivor. „Nu puteam să mai merg'

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole: „Țeluri diferite și multe traume din copilărie”/ EXCLUSIV

La rândul său, Culiță și-a rugat iubita să se gândească la un nume pentru băiețelul său, mărturisind că el este în pană de inspirație. Daniela i-a povestit iubitului ei că deja a ales numele fiului lor, deoarece a avut un vis premonitoriu. Vestea care l-a emoționat însă cel mai tare pe Faimos a fost faptul că a devenit unchi. Daniela Iliescu l-a anunțat pe Culiță Sterp că sora lui, Ileana, a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă, pe care o va boteza Carla.

„Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea. Mi-a spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe', a spus Culiță Sterp, la Survivor.

Când va naște iubita lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, ar trebui să dea naștere unui băiețel în luna iunie. Emisiunea Survivor România a început în luna ianuarie, iar finala ar trebui să aibă loc la sfârșitul lui mai. Drept urmare, artistul ar putea să fie alături de Daniela Iliescu în momentul venirii pe lume a bebelușului lor. Totuși, datorită audiențelor înregistrate, competiția Survivor România ar putea să fie prelungită.

Iubita lui Culiță Sterp ia în considerare ideea să nască singură, chiar dacă și-ar dori tare mult ca partenerul ei să-i fie alături în acel moment

„Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo. Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea. Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.

Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă. Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele”, a dezvăluit Daniela Iliescu, pentru WOW.biz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton