Primele imagini cu Sindy, după ce s-a întors de la Survivor. „Nu puteam să mai merg”

 Mirea Roxana
.

Sindy a fost eliminată de la Survivor România. Războinica a ajuns în țară și a fost întâmpinată la aeroport de cei dragi, care au așteptat-o cu flori. Sindy a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, despre marele ei regret, dar și despre cum s-a accidentat la picior.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sindy s-a întors în țară de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D și a făcut primele declarații de pe aeroport. Războinica regretă că a fost eliminată pentru că tocmai ce se simțea pregătită să intre pe traseele sportive. Din cauza accidentării de la picior, Sindy nu a mai jucat în ultima perioadă.

s1-4s1-4

Aș mai fi stat pentru că mi-a plăcut foarte mult la Survivor, însă dacă așa a fost să fie..știam exact că o să urmez să ies, am avut o presimțire. Eu eram pregătită și fizic și psihic să intru, chiar dacă mă durea piciorul, am zis că pot să intru și așa. Eram mai motivată decât eram înainte, pentru că am găsit o metodă prin care să mă protejez mai mult', a povstit Sindy pentru wowbiz.ro.

Citește și: Reacții după eliminarea lui Sindy de la Survivor. Starlin:”Cea mai rapidă fată din istoria competiției”

Citește și: Sindy, atac dur la adresa lui Albert, după eliminarea de la Survivor:„E responsabil pentru ce s-a întâmplat'

Citește și: Irisha, eliminată de la Survivor România:'Fraierilor, că m-ați votat, acum nu mai are cine să aducă puncte'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cătălin Moroșanu după Survivor:„Aveam o hernie cervicală și alte două la spate'

Sindy s-a întors în țară de la Survivor

Sindy a declarat că, pe lângă familie, cel mai mult i-a lipsiti la Survivor mâncarea, în special, prăjiturile. Pe lista lucrurilor cărora le-a simțit lipsa în Republica Dominicană se numără și muzica.

Mâncarea, mai ales dulciurile. Prăjiturile. După care muzica. Nu m-am gânsit la altceva decât la mâncare, tot timpul stăteam toti și vorbeam numai de mâncare. Ne era și mai greu',  a mai adăugat fosta războinică de la Survivor.

Pe de altă parte, Sindy a povestit că s-a înțeles bine cu toți concurenții de la Survivor. Războinica a spus că este o fire prietenoasă, dar și naivă, iar acest lucru o trage în jos, câteodată.

M-am înțeles bine cu toată lumea. Bine, la început când am intrat am simțit totuși o mică presiune așa din partea unora, însă m-au cunoscut așa încet și și-au dat seama că că merit să fiu acolo. Mi-am câștigat respectul oarecum. Am încercat să mă înțeleg bine cu toată lumea, eu sunt foarte prietenoasă. Însă sunt naivă și recunosc. Uneori asta îmi strică treaba, așa a fost și-n competiție', a spus Sindy.

Cel mai mare regret al lui Sindy de la Survivor

Regretul cel mai mare al lui Sindy este tocmai faptul că a fost naivă la Survivor România. Acesteia nu îi place să se certe și recunoaște că trebuia să se gândească mai mult la propria persoană decât la echipă.

„După ce am ieșit, m-am uitat la mai multe lucruri și mi-am dat seama că din exterior se vede altfel. La început mi-a fost greu să mă concentrez și până m-am adaptat, am trecut prin momente grele. Eram atât de dată peste cap… Nu-mi place să mă cert, nu-mi place. Și cred că acest lucru este regretul meu, că am fost naivă. Am uitat că sunt într-o competiție sportivă și că trebuie să mă gândesc și la mine. Tot timpul am fost pentru echipă. Sunt foarte sinceră, eu nu am putut să mint', a mai spus Sindy, după ce s-a întors în țară de la Survivor.

Sindy, despre accidentarea de la Survivor

Sindy a vorbit și despre accidentarea suferită la Survivor România. Totul s-a petrecut în timpul unei confruntări dintre războinică și Elena Marin.

„Deci eram în joc… nu a fost chiar la partea finală, știam că Elena este foarte bună, am rămas eu cu o minge și ea cu una și a trebuit să mă grăbesc.

În momentul în care am vrut să plec după acele bețe, am alunecat și am suferit o entorsă la genunchi… mi s-a dus piciorul, am căzut, am simțit o durere foarte mare. Am făcut tot ce am putut. M-am ridicat, am continuat, am intrat și la ștafetă, însă seara când am ajuns în camp nu puteam să mai merg. Nu puteam să dorm, nu puteam să-mi mișc piciorul'a spus Sindy despre accidentarea suferită la Survivor România.

În ceea ce privește câșigătorul Survivor România, sindy îi susține cel mai mult pe Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton