Daniela Crudu, cele mai noi imagini cu burtica de gravidă. Cum arată vedeta, însărcinată în șase luni

 Laciu Andreea
.

Daniela Crudu a uimit anul trecut pe toată lumea, după ce a anunțat după primele trei luni de sarcină că urmează să devină mămică pentru prima oară. Acum se bucură de fiecare clipă și abia așteaptă să își țină fetița în brațe. Deși ea este în continuare la fel de activă pe rețelele de socializare și a povestit despre perioada frumoasă prin care trece, partenerul ei de viață a ales să stea departe de luminile reflectoarelor și să își trăiască povestea de dragoste cu faimoasa brunetă într-un mod cât mai discret.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși este însărcinată, Daniela Crudu nu se sfiește să se pozeze în continuare într-un mod provocator. A fost mereu o femeie asumată și mândră de corpul ei, iar acum postează la fel cum a făcut-o de-a lungul timpului și imagini în care își scoate în evidență atuurile fizice.

daniela-crudu-1daniela-crudu-1

Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în șase luni

Acum, vedeta le-a arătat urmăritorilor ei de pe TikTok burtica de gravidă, printr-un clip scurt, în care apare îmbrăcată într-o rochie roz, mulată. Are toate motivele să fie în culmea fericirii, pentru că și-a dorit de multă vreme să devină mamă de fetiță, dar nu a avut parte până acum de un partener de viață alături de care să își îndeplinească acest vis.

Citește și: Cum arăta Daniela Crudu acum 10 ani. Pare alt om: „Nu mi-am făcut aşa multe operaţii”

Citește și: Ioana Ginghină și Cove s-au certat: 'Sunt mai multe lucruri care s-au adunat. Eu sunt angajata lui și…' / În trecut, cei doi au format un cuplu

Citește și: Daniela Crudu a publicat prima imagine cu iubitul ei. Cum s-au filmat viitorii părinți

Citește și: Cum a devenit Carmen Ionescu actriță: „Am dat de 8 ori până am intrat la Teatru'/ EXCLUSIV

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, urmează să nască în luna mai a acestui an. Chiar dacă primeleluni de sarcină au fost unele dificile, a reușit să treacă peste aceste neplăceri.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este 100%  fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea', a declarat Daniela Crudu, la Antena Stars.

Cum a schimbat-o sarcina

Daniela Crudu se iubește cu un afacerist român stabilit în Suedia. L-a cunoscut la o zi de naștere, iar de atunci sunt de nedespărțit. Momentan cei doi nu se gândesc la nuntă, ci se concentrează pe venirea pe lume a fiicei lor.

„Vreau să nasc natural. Deocamdată mă gândesc la copilaș, nu la nuntă. Dacă va fi băiat îi pun numele David, iar dacă va fi fată, Daiana. Nu am plănuit sarcina, așa a fost să fie„, a mai declarat Daniela anul trecut.

Chiar dacă are parte de sprijin din partea iubitului, Daniela Crudu a mărturisit că stările ei nu sunt deloc ușor de suportat.

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (…) Nu sunt eu destul de cunoscută? (…) Nici nu luam pe cineva care să… (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată’, a mai mărturisit Daniela Crudu, pentru Xtra Night Show.

Sursă foto: Captură video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton