Cum arată acum actrița Ornella Muti. Are 67 de ani, dar pare de 40 de ani

 Laciu Andreea
.

Cum arată acum actrița Ornella Muti. A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, în tinerețe. A reușit să își păstreze frumusețea naturală, fără să își distrugă chipul cu intervențiile estetice. Fanii din întreaga lume sunt uimiți de modul în care arată acum îndrăgita actriță. Cu toate că are 67 de ani, cu siguranță pare că timpul a stat în loc pentru ea și că nu a depășit pragul vârstei de 40 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ochii ei au cucerit multe inimi de-a lungul timpului. De un albastru de-a dreptul ireal, o talie de viespe și un păr splendid, atrăgea toate privirile ca un magnet. Mai mult decât atât, în anul 1994 a fost votată drept cea mai frumoasă femeie din lume de către cititorii revistei Class.

ornella-muti-1ornella-muti-1

Cum arată acum actrița Ornella Muti

Francesca Romana Rivelli, așa se numea Ornella Muti, de fapt. A debutat inițial ca model, apoi a început o carieră de succes în industria cinematografiei și a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din Italia. A fost căsătorită de două ori, cu Alessio Orano și Federico Fachinetti, dar ambele căsnicii au eșuat. Însă, una dintre cele mai mediatizate relații amoroase ale actriței Ornella Muti a fost cea cu Adriano Celentano.

Acum are 67 de ani, dar parcă nu a îmbătrânit deloc. Este superbă, atrage în continuare toate privirile și și-a păstrat și silueta cu care a cucerit bărbații de-a lungul timpului și cu care a stârnit invidii printre femei. Chipul ei parcă de porțelan lasă să se vadă doar câteva riduri. Este activă în mediul online și postează poze pe Facebook și Instagram, acolo unde ține legătura cu admiratorii.

Citește și: O mai ții minte pe Ornella Muti, sex-simbolul anilor ’80? Incredibil cum arată actrița la 65 de ani!

Citește și: „Voia din nou la familie”. Alex Bodi și-a dorit să se împace cu fosta soție după ce se despărțise de Ema Uta

Citește și: Actrița Ornella Muti a fost condamnată la 6 luni de închisoare! Motivul este greu de imaginat…

Citește și: Constantin Enceanu, despre legea privind impozitarea bacșișului. Artistul deține un local în Filiași: „E delicat. Nu i-am întrebat pe angajați dacă…'

Ce mască naturală folosește actrița

Ca să se mențină în formă, celebra Ornella Muti folosește o mască naturală, pe bază de kiwi, potrivit pravdareport.com, conform Unica. Această mască se prepară din câteva ingrediente simple și la îndemână: iaurt, miere și kiwi. Se aplică bine pe toată fața și apoi o lași să acționeze timp de 20 de minute.

Actrița a fost căsătorită cu Alessio Orano, între 1975 și 1981 (cu care a jucat împreună în filmul The Most Beautiful Wife. Apoi s-a măritat cu Federico Facchinetti (1988-1996). Actrița are trei copii: Naike Rivelli (45), model și actriță, la fel ca mama ei, fiica regizorului spaniol José Luis Bermúdez, un fiu și o fiică, Andrea (32) și Carolina (36), proveniți din căsnicia cu Facchinetti.

Sursă foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton