Daniel Pavel, primele declarații despre căsătoria cu iubita lui, Ana Maria Pop. Ce spune prezentatorul Survivor despre al doilea copil: „Aproape 3...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În noul număr al Revistei VIVA!, cel de Mai, Daniel Pavel ne-a făcut primele declarații despre căsătoria cu iubita lui, Ana Maria Pop. Prezentatorul de la Survivor România ne-a mărturisit că, momentan, este concentrat asupra filmărilor, dar nu exclude această variantă pe viitor. În plus, vedeta de la PRO TV ne-a dezvăluit că nu exclude nici varianta de a deveni tată a doua oară, deși acum nu are să dea nicio veste în acest sens…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deja nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Ana Maria Pop, frumoasa ta iubită, te însoțește în Dominicană. A lipsit însă de lângă tine trei săptămâni… I-ai dus dorul, te-ai descurcat mai greu fără ea?

Evident că i-am dus dorul, dar am vorbit la telefon zi de zi. Era normal ca ea să dea o fugă și în țară, deoarece, chiar dacă s-a mutat aici alături de mine, nu a lăsat deoparte munca. S-a ocupat în continuare de toate proiectele ei de legal și sunt foarte mândru de cum a știut să îmbine această parte pragmatică a vieții ei cu partea creativă prin care m-a ajutat aici să creez un conținut total diferit față de anii trecuți. Pe lângă dor, am simțit lipsa ei și în alte aspecte care țin de buna desfășurare a lucrurilor, așa că nu pot decât să fiu fericit că timpul a trecut rapid și acum suntem, din nou, împreună aici.

daniel-pavel-1daniel-pavel-1

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel fostei sale soții, de ziua ei: „Să ne vedem nepoții'. În ce relații au rămas după despărțire

Citește și: Cum decurge o zi din viața lui Daniel Pavel la Survivor 2023: „A fost o săptămână atipică”

Citește și: Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, revine ca prezentatoare, la aceeași emisiune: „Această colaborare mă bucură extraordinar”

Citește și: Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel și cum s-a îndrăgostit de ea: 'Eram căsătorit, dar am zis că trebuie să o cheme Borcea. Gata, declanșăm atacul'

Daniel Pavel, primele declarații despre căsătoria cu iubita lui, Ana Maria Pop

La cât de romantici vă știm pe amân doi, cred că revederea a fost tare emoționantă. Te las pe tine să ne povestești cum a decurs întâlnirea…

Romantic vietaș incorigibil fiind, îmi place întotdeauna să-mi iau fata pe cal, negri aici (cai putere) și să-i ofer magnetismul meu, prin cele mai ample, mari cât Caraibele, îmbrățișări. Așa a fost și de această dată cu Ana. Suntem două suflete twin-flame (aprindere în tandem) și conectați minte-trup-suflet care nu se sfiesc să-și exprime sentimentele indiferent de cât de mare este distanța. Până la urmă, asta ne-a ajutat să rezistăm și anul trecut, când Ana a fost mult mai puțin aici, alături de mine.

Ana îți va fi alături până la finalul sezonului. V-a unit mai mult această ocazie, vă simțiți ca doi îndrăgostiți într-un colț de paradis? Cum vă petreceți timpul în doi, descoperiți locuri noi împreună?

Când pui problema așa, nu pot decât să admit că da, suntem doi norocoși, îndrăgostiți care, atunci când se trezesc, văd pe geam un soare puternic și mult verde, pentru că până la ocean mai trebuie să mergem puțin. (zâmbește). Timpul îl petrecem, de multe ori, muncind – fie că eu sunt pe set și ea rămâne acasă pentru a se ocupa de activitățile ei, fie că eu sunt la filmări și ea vine alături de mine, dar urmărește jocurile și discuțiile mele cu echipa de producție.

Am avut timp să descoperim și locuri noi, dar nu atât de mult pe cât poate ați crede. Am fost plecați doar de două-trei ori în afara orașului. Fie că a fost pentru a merge la plajă undeva și a lua o masă romantică, fie că am plecat alături de câțiva colegi din echipă și am simțit din tradițiile locale. Dar noi nu avem nevoie să plecăm departe pentru a fi fericiți, pentru a ne arăta iubirea.

„Viața mi-a arătat că niciodată să nu spui niciodată'

Relația voastră a evoluat repede și frumos. Anul acesta, în septembrie, împliniți 2 ani de când formați un cuplu. Ați vorbit până acum despre căsătorie, vă doriți să faceți pasul acesta în viitorul apropiat?

Viața mi-a arătat că niciodată să nu spui niciodată. Sunt mai multe feluri de a vorbi, simți în cuplu despre un asemenea portal în viața unui cuplu și noi nu facem excepție de la a ne raporta la o astfel de evoluție. Momentan, ne bucurăm de această perioadă frumoasă, ne concentrăm pe proiectele pe care le avem, atenția mea fiind 100% asupra filmărilor, și vom vedea apoi ce va urma. Nu grăbim nimic, lăsăm totul să vină de la sine, exact așa cum a fost și cu începutul relației noastre. Simțim că așa este cel mai bine și ce ne este scris așa se va așeza în povestea noastră.

Iubita ta spunea într-un interviu că și dorește să devină mamă curând, acum că și-a găsit persoana potrivită. Tu te simți pregătit să devii tată din nou? Există vreo șansă să vă întoarceți „aproape 3 în România?

Aproape 3 – ce dulce exprimare! Mulțumim! Entitățile aflate în iubire poartă deja matricea sufletelor ce aleg să se întrupeze prin părinți asumați. Acestea fiind spuse și simțite de amândoi. Dumnezeu mi-a dat colosala șansă să fi trecut prin acesta deoarece un copil este o realizare de o magnitudine pe care numai un părinte o poate înțelege. Eu sunt un tată extrem de fericit, recunoscător, până la Cer și Dincolo, mamei lui Antoniu, Anca, pentru cum l-am crescut. Copilul nostru tocmai a devenit major și simt că am evoluat odată cu el. Nu știu ce va fi pe mai departe sau când s-ar putea întâmpla așa ceva, dar vă asigur că, atât timp cât sunt la filmări, focusul meu este aici, iar al Anei la toate proiectele importante în care este implicată.

Ana Maria Pop îl însoțește pe Daniel Pavel în Dominicană

Cu ce-și ocupă Ana timpul cât tu ești la filmări? Știm că nici ea nu stă degeaba…

Sub nicio formă nu stă degeaba! (zâmbește) Ba dimpotrivă, are zile în care o prind ore târzii în noapte, cu o carte în mână despre actori sau cu un contract pe care-l verifică. Așa cum spuneam și anterior, ea s-a adaptat muncii de la distanță. Este un altfel de „work from home, pe un fus orar diferit, pe care ea a știut să-l organizeze perfect.

Așa că, pe lângă că se ocupă de treaba ei, se asigură și de faptul că am conținut constant și relevant pe rețelele mele de socializare, dar și că imaginea mea este mereu „on point. În plus, nu lasă deoparte nici cariera ei artistică și, după cum ați putut vedea pe Instagram, citește cărți tematice pe zona de actorie. Eu v-am spus – e foarte ocupată, doar că a învățat să muncească de la soare. (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton