Daniel Pavel, detalii despre Survivor România 2023. Prezentatoul va fi însoțit de iubită în Republica Dominicană: „Anul acesta vom pleca împreună și apoi...”

 Dumitrache Laura
.

Daniel Pavel, detalii despre Survivor România 2023.Daniel Pavel este pregătit să înceapă noul sezon Survivor România. Prezentatorul Tv a vorbit recent despre surprizele pregătite în noul sezon al emisiunii Survivor România 2023. Daniel Pavel petrecere o jumătate de an la filmări, în Republica Dominicană. De această dată, iubita sa, Ana, îl va însoți la filmări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel, detalii despre Survivor România 2023. Daniel Pavel a anunțat noul sezon al Survivor România, cel din 2023. Prezentatorul Tv a făcut o serie de dezvăluiri despre emisiune, dar și cum este viața sa în Republica Dominicană. Domnu’ Dan, așa cum este strigat de concurenții reality show-ului, este pregătit să plece în jungla Dominicană.

daniel pavel survivordaniel pavel survivor

Daniel Pavel este nerăbdător să înceapă noul sezon Survivor România. Prezentatorul Tv s-a obișnuit cu rolul de moderator al emisiunii de la PRO TV, iar Republica Dominicană a devenit a doua sa casă. Vedeta tv se simte foarte bine pe insula dominicană și abia așteaptă să fie alături de noii concurenți.

Citește și: Când începe „Survivor România' 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină'

Citește și:Zanni ar putea fi înlocuit la PRO TV.Cine va prezenta emisiunea Survivor Extrashow, în noul sezon?

Citește și: Gabriela Marin și Radu Turtă s-au căsătorit. Actrița care o imită pe Denise Rifai, felicitată de prezentatoarea TV:„A fost o surpriză minunată'

Citește și:Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei:„Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă'

Daniel Pavel, detalii despre Survivor România 2023

Daniel Pavel este moderatorul emisiunii Survivor România, de la PRO TV. Daniel este pregătit să înceapă Survivor România 2023 și să fie alături de noii concurenți ai emisiunii. Prezentatorul TV a vorbit recent despre bucuria de a petrece jumătate de an în Republica Dominicană. De asemenea, vedeta tv a a vorbit și despre ajutorul pe care i-l acordă iubita sa, Ana, în timpul emisiunii.

„Începe și începe în cel mai propriu stil, narativ-epic, al Survivor România – cu tamtam-ul tobelor tribale care vor anunța luptătorii ce vor purta bandanele roșii și albastre în confruntările noului sezon. Da, am emoții, că înainte de orice întreprind esențial în viață și trebuie înțelese în sensul etimologic din limba engleză – sentimente profunde și constructive.Acest sezon va aduce noi praguri de entertainment pentru un reality-show fenomenal, la propriu și la figurat, cum este Survivor, atât că game show, cât și că fenomen media-social.”, a declarat Daniel Pavel pentru fanatik.ro.

Daniel Pavel va fi însoțit de Ana, iubita sa, în noul sezon Survivor România

Daniel Pavel iubește din nou. Prezentatorul Tv formează un cuplu cu Ana Maria Pop, iar blondina va fi alături de acesta în noul sezon al emisiunii. Daniel Pavel a mărturisit că va pleca împreună cu iubita sa în Republica Dominicană, iar aceasta îl va vizita mult mai des.

„Da, de această dată cu siguranță mă va vizita, cât de des va putea cu jobul. Ea a mai fost în Dominicană, în câteva rânduri, că destinație de vacanță, înainte să ne cunoaștem, și apoi anul trecut, de Paște, la mine. Anul acesta vom pleca împreună și apoi va reveni în funcție de cum îi va permite timpul.”, a mai declarat Daniel Pavel pentru sursa citata.

De ce îi este teamă lui Daniel Pavel în probele de la Survivor România

Daniel Pavel a vorbit și despre traseele periculoase pe care concurenții trebuie să le depășească. Prezentatorul tv a făcut înot de performanță și nu se teme de apă, dar în probele care au loc la înălțime, l-ar putea pune în dificultate pe Daniel Pavel.

Adică, spre exemplu, pentru mine, fost poloist și înotător de performanță și concurenții cu aceleași abilități acvatice, probele pe apă, râu sau mare, sunt perfecte, în timp ce pentru cei care încă se mai tem de apă, nu. Lansarea de la înălțime, tobogan, tiroliane, etc. mi-ar pune mie ceva probleme, în timp ce aproape în integralitate, concurenților pe care am avut onoarea să-i comentez până acum, nu.”, a mai spus vedeta de la Pro tv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton