Daniel Onoriu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile: ”E în stare de depresie”

 Calin Maria Bianca
.

Daniel Onoriu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Portalul Instanțelor de Judecată a comunicat faptul că după data de 12 decembrie se prelungește arestarea preventivă până pe 10 ianuarie 2023. Pilotul de raliuri este nevoit să petreacă sărbătorile de iarnă în spatele gratiilor, asta după ce a încălcat ordinul de restricție. Totuși, care este starea lui de sănătate în aceste momente, ținând cont de problemele din trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Onoriu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Portalul Instanțelor de Judecată a deci! Din nefericire, Daniel Onoriu rămâne în arest pentru încă 30 de zile, începând cu data de 12 decembrie. Familia și apropiații sunt alături de el. Mătușa lui, Rebeca Onoriu, a făcut o serie de declarații privind starea lui de după gratii.

img-2022-12-06t103341.324img-2022-12-06t103341.324

Daniel Onoriu a ajuns în spatele gratiilor după ce a încălcat ordinulde restricție pe care fosta parteneră de viață l-a cerut împotriva lui. Inițial a fost arestat pentru 30 de zile, însă se pare că situația nu o să se schimbe nici în următoare perioadă, fiindcă i-a fost prelungit arestul preventiv cu încă pe atât. Vestea însă a venit ca o bombă pentru toți apropiații.

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu a depus actele de divorț la notar:”Nu mai există nicio cale de împăcare”

Citește și: Mama lui Daniel Onoriu susține că pilotul s-a autodenunțat, după ce a încălcat ordinul de protecție:„A sunat la Poliție'

Citește și: Zodia care suferă din dragoste în luna decembrie.Va fi trădată de persoanele dragi

Citește și: Boala de care suferă Monica Tatoiu, de 42 de ani:”Ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești”

Daniel Onoriu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniel Onoriu și soția lui au ajuns la discuții aprinse. Cei doi s-au separat, însă pilotul de raliuri nu a acceptat atât de ușor acest lucru. A încercat să reia legătura cu ea pe orice cale, moment în care a încălcat ordinul de restricție pe care Izabela îl avea împotriva lui. De atunci stă în arest preventiv, iar după ce se termină cele 30 de zile pe data de 12 decembrie, perioada de arest se prelungește cu încă 30 de zile.

'Solutia pe scurt: În temeiul art. 236 alin. 1 C.pr.pen. rap. art. 223 alin. 2 C.pr.pen. și art. 202 C.pr.pen., admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatului ONORIU DANIEL CĂTĂLIN, …, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, măsură luată prin Încheierea din data de 12.11.2022 a Judecătoriei Sectorului 1 București în dosarul nr. 57793/299/2022 (MAP nr. 103/U.P./12.11.2022). În temeiul art. 236 alin. 2 C.pr.pen., prelungește arestarea preventivă a inculpatului Onoriu Daniel Cătălin, pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 12.12.2022 până la data de 10.01.2023, inclusiv.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 272 C.pr.pen., cheltuielile cu apărătorul din oficiu rămân în sarcina statului şi se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 05.12.2022.Document: Încheiere finală (dezinvestire) 05.12.2022', se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Care este starea de sănătate a lui Daniel Onoriu în spatele gratiilor

Mătușa lui Daniel Onoriu a decis să vorbească pe larg despre problemele de sănătate cu care se confruntă nepotul ei în spatele gratiilor. Rebeca Onoriu a explicat că pilotul de raliuri suferă de o depresie destul de accentuată. Mai mult decât atât, a mărturisit că el trebuia să urmeze un tratament, însă fiind în pușcărie nu poate beneficia de el.

'Din păcate este încă în arest, e în stare de depresie. Are nevoie în continuare de tratament care nu poate fi administrat în pușcărie. Nu poate beneficia de tratamentul de care are nevoie', a spus Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Rebeca Onoriu: 'Anul trecut făcea sărbătorile în comă, iar anul ăsta în pușcărie'

Rebeca Onoriu traversează cu greu această perioadă în care Daniel Onoriu este în spatele gratiilor. Mătușa lui și-a adus aminte cum anul trecut toată lumea se ruga să scape cu viață în această perioadă a anului. Nici anul ăsta nu se poate bucura de spiritul sărbătorilor de iarnă, ținând cont că el nu o să fie nici acum la masa de Crăciun.

'Acum un an de zile el era și însurat și avea și o viață sentimentală alta decât ea acum. Cum e azi, a intrat în comă, se împlinește un an. De acum au început cele 55 de zile de calvar din care medicii spuneau zilnic de la oră la oră că nu rezistă. Anul trecut el din păcate făcea sărbătorile în comă pe un an de spital, iar anul acesta s-ar putea să le facă în arest. El are nevoie de ajutor, nu e un pericol', a mai spus Rebeca Onoriu.

Soția lui Daniel Onoriu nu a ridicat ordinul de restricție

Toată familia lui Daniel Onoriu se aștepta ca după arestul preventiv de 30 de zile să fie eliberat. Nu a fost însă așa, mai ales pentru că încă soția lui nu și-a retras plângerea penală și nici ordinul de restricție. Izabela susține că îi este frică de el și de ceea ce ar putea face, însă Rebeca Onoriu susține că dacă îi era atât de teamă de el nu se muta la o casă pe aceeași stradă cu apropiații lui.

'M-aș fi așteptat ca soția lui, care acum un an se ruga la Dumezeu și făcea rugăciuni că se pocăiește, să fi ridicat ordinul de restricție. Să-și dea seama că are de a face cu un om cu probleme de tot felul. E încă soțul ei. Dacă se temea atât de tare de viața ei nu s-ar mutat pe aceeași stradă unde stă fiica lui Daniel, unde stau și alți doi verișori de-ai lui Daniel, inclusiv fiul lui, e în apropierea casei lui Daniel.', a mai zis Rebeca Onoriu pentru SpyNews.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton