Dani Oțil dă cărțile pe față! În ce relații a rămas cu Mihaela Rădulescu: ”Încă ne mai ajutăm”

 Stamen Diana
.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, însă relația lor a rămas în atenția presei. Prezentatorul TV de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a vorbit despre relația pe care o are cu Diva de la Monaco, în prezent. 

Acum, Mihaela Rădulescu are o relație cu Felix Baumgartner, iar Dani Oțil este împreună cu Gabriela Prisăcariu. Fiecare și-a văzut de viața lui după despărțire, însă au rămas în relații foarte bune. Prezentatorul TV de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Diva de la Monaco. Se pare că cei doi au rămas prieteni și se ajută de fiecare dată când au nevoie. Dani Oțil și Mihaela Rădulescu nu se văd prea des.

„Noi nu ne-am mai văzut de mult timp, mai vorbim din când în când pe diverse proiecte profesionale. Mă deranjează că este o etichetă atât de puternică, sigur, ea nu poate fi ştearsă, cred că şi marile poveşti de dragoste dintre marii actori sunt căutate tot restul vieţii. Dar mă deranjează când se caută o versiune peiorativă în treaba asta. Eu cu Mihaela suntem buni prieteni, încă ne mai ajutăm în situaţii profesionale grave. A fost o relaţie intensă, a fost de film'a spus Dani Oțil, pentru Adevărul.

Ce planuri de viitor are Dani Oțil

Prezentatorul TV ne-a surprins în privința planurilor sale de viitor: „Peste 20 de ani, mă văd pe marginea unei piscine, cum e asta de lângă noi, bătrân, croșetând șosete pentru copiii și nepoții mei, într-o pensie foarte ușoară. Mă văd bunic și pensionar. Foarte repede. Aș vrea să fiu cel mai tânăr pensionar din România. Fac 40 la anul, aș putea să încep cu o pensie', a glumit – sau poate nu – Dani.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton