Cum slăbește Gabriela Cristea, după ce a născut a doua oară: ”Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit”

 Stamen Diana
.

Gabriela Cristea a devenit mămic pentru a doua oară în urmă cu puțin timp, iar acum vedeta se străduiește să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat pe parcursul sarcinii. Gabriela Cristea a dezvăluit cum slăbește după ce a născut a doua oară, însă fanii i-au sărit în cap.

Prezentatoarea TV este fericită că are două fetițe perfect sănătoase și se ocupă foarte atent de îngrijirea micuțelor Iris și Victoria. Pe parcursul celei de-a doua sarcini, Gabriela Cristea a luat câteva kilograme bune, însă a găsit o metodă pentru a scăpa de ele. Proaspăta mămică a dezvăluit cum face să slăbească, însă fanii s-au alarmat când au auzit.

„Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc', a declarat vedeta la o emisiune de televiziune.

Gabriela Cristea își alăptează cea de-a doua fetiță, însă consumă ceaiuri de slăbit. Se pare că proaspăta mămică a fost asifurată de cei care comercializează acest ceai că bebelușul nu va fi afectat în niciun fel.

FOTO: Facebook

Gabriela Cristea și fetițele eiGabriela Cristea și fetițele ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton