Dana Săvuică, amintiri cu Regina Elisabeta. Legătura dintre părinții ei și suverană

 Laciu Andreea
.

Dana Săvuică a dezvăluit acum o întâmplare pe care puțini o știau. Se pare că părinții vedetei au avut o legătură neașteptată cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Fotografia postată de ea pe rețelele de socializare, precum și mesajul emoționant despre amintirea cu suverana, au stârnit imediat un val de reacții pozitive în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață în data de 8 septembrie 2022, la onorabila vârstă de 96 de ani. O lume întreagă o plânge acum și foarte multe vedete, inclusiv de la noi din țară, au postat tot felul de mesaje impresionante pe rețelele de socializare.

Queen Elizabeth II DiesQueen Elizabeth II Dies

Dana Săvuică, amintiri cu Regina Elisabeta

Vedeta este fiică de diplomat. Tatăl Danei Săvuică, Gheorghe Săvuică, acum în vârstă de 80 de ani, a fost diplomat de carieră și ambasador al României în mai multe țări: Malaysia, Filipine, Sri Lanka, Indonezia, Pakistan, Cipru și Finlanda, conform lpf. Într-una dintre aceste ocazii, Gheorghe Săvuică și soția lui au avut șansa să o cunoască pe Regina Elisabeta.

„În anul 1981, Regina Elisabeta a II-a a vizitat una dintre țările aflate în Commonwealth, Sri Lanka. În acea perioadă părinții mei erau în misiune diplomatică și au avut deosebita ocazie și onoare de a o întâlni pe această femeie incredibilă, care a purtat cu maximă responsabilitate coroana și a îndeplinit cu sfințenie sarcinile de monarh.

Citește și: Ce titluri regale vor primi copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Ce titluri au primit Prințul William și soția lui, Kate, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Ultima apariție publică a reginei Elisabeta a II-a. Cu o zi înainte de deces a desemnat-o pe Liz Truss să formeze Guvernul

Citește și: De ce l-a evitat Regina Elisabeta a II-a pe Nicolae Ceaușescu, în timpul vizitei la Buckingham. Regina Angliei s-a ascuns într-un tufiș!

Azi, regina Marii Britanii a lăsat un loc gol în inimile supușilor ei. Cea mai lungă domnie a unui monarh britanic a ajuns la sfârșit. Dumnezeu să o odihnească! RIP (…) Odată cu ea a murit o generație emblematică pentru eleganță și rafinament, responsabilitate și loialitate (…) Hai să fim buni, toleranți și să o lăsăm să plece în liniște și pace', a scris Dana Săvuică, pe Instagram.

„Au fost foarte norocoși să poată fi în prezența ei. Tata era șef de misiune în Sri Lanka și era în ultimul lor an acolo”, a mai detaliat Dana Săvuică, într-un răspuns dat Ancăi Serea, tot pe Instagram.

Când are loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Urmează o perioadă încărcată pentru Familia Regală Britanică. Se urmează un protocol bine stabilit, iar până la momentul în care vor avea loc funeraliile Reginei mai durează cel puțin încă o săptămână.

„La moartea Reginei, Prințul Charles a devenit imediat noul monarh. Urmează o perioadă de doliu național care va dura până la înmormântarea fostei suverane.

Ceremonia funerară se preconizează că va avea loc la 10 zile de la deces. Trupul Elisabetei a II-a va fi mutat la Palatul Buckingham, unde probabil va rămâne timp de cinci zile.

Evenimentele sportive majore, inclusiv meciurile de fotbal și cricket, vor fi acum probabil amânate, în semn de respect', se arată într-o sinteză Sky News, citată de Antena 3.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton