Dana Săvuică a vrut să devină actriță, dar tatăl ei nu a lăsat-o: "Cum să faci această meserie pentru că femeile..."

 Raiciu Adriana
.

Dana Săvuică a vrut să devină actriță, dar tatăl ei nu a lăsat-o. Acum este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră, însă Dana Săvuică își dorea să aibă altă meserie, cu ani în urmă. Vedeta a vrut să devină actriță, dar tatăl ei nu a lăsat-o. Iată ce declarații a făcut aceasta în cadrul emisiunii pe care o prezintă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică este o femeie de afaceri din România, fost fotomodel și realizatoare de emisiuni TV. În momentul de față, aceasta e moderatoarea emisiunii Ego life, iar de curând a avut-o invitată pe Izabela Barbu, cunoscută publicului drept Jezebel. Aceasta și-a dorit dintotdeauna să devină cântăreață, însă abia la 40 de ani a avut curajul să pornească pe acest drum.

137669704_3808362815896696_790014349011233479_n-1137669704_3808362815896696_790014349011233479_n-1

În cadrul emisiunii, Dana Săvuică a dezvăluit și ea că și-ar fi dorit să aibă altă meserie, mai exact să devină actriță, însă tatăl ei s-a împotrivit. Iată ce i-a spus părintele ei cu ani în urmă!

Citește și: Cum se simte Dana Săvuică, la trei săptămâni de când și-a micșorat sânii: „Peste două luni o să fiu ca nouă'. De ce a recurs la intervenția estetică

Citește și: De ce și-a făcut Dana Săvuică operația de micșorare a sânilor: „De când am intrat la menopauză, efectiv au explodat'

Citește și: Florin Piersic, despre întâlnirea cu Picasso, care i-a marcat viața. Ce urare i-a făcut pictorul: „Eu nu l-am mai prins pe el, pe Picasso, după 20 de ani, pentru că, între timp, a plecat într-o stea…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut, din nou, fetița cea mică a cuplului Alice Cavaleru – Vladimir Drăghia: „Planuri anulate, nopți nedormite…'

Dana Săvuică a vrut să devină actriță, dar tatăl ei nu a lăsat-o

Ajunsă la 53 de ani, Dana Săvuică și-a adus aminte de momentul în care a vrut să devină actriță, însă părintele ei s-a împotrivit. La momentul respectiv, tatăl vedetei i-a enumerat mai multe motive pentru care nu ar trebui să practice această meserie.

„Și familia mea la fel. Eu voiam să fiu actriță și nu m-a lăsat tot tata. A spus că nu ai cum să faci această meserie pentru că femeile trebuie să se compromită maxim pentru a avea succes. A început să îmi bage o grămadă de argumente care erau foarte logice. Ce a spus asta despre noi? Că și eu eram timidă, cumva copilul tocilar, mergeam la școală, trebuia să iau note bune, eram pe tiparul acela.', s-a confesat gazda emisiunii Ego Life.

Și Izabela Barbu pare că a trăit aceeași poveste. A fost atrasă de muzică dintotdeauna și avea toate atuurile necesare pentru a deveni o cântăreață cunoscută, însă familia i-a sugerat să activeze în alt domeniu.

„Am vrut să fac teatru și canto și au zis că nu e pentru mine. O dată că eram foarte timidă și nu e o viață tocmai confortabilă pentru o femeie. Acum le dau dreptate, dar atunci frustrarea a fost foarte mare. Am fost un copil destul de obedient, m-am supus autorității parentale. Tata era coada de topor, mama executa, dar el manevra. Și a zis „nu, te duci și faci o meserie mai serioasă'.

Și m-au trimis la Drept, unde eu am dat cu dreptul în stângul. A fost singurul meu moment de frondă în relația cu părinții. M-am dus, am semnat lucrarea și am ieșit. Am fost la Drept. Motiv pentru care m-a trimis să mă angajez. A zis OK, nu te țin acasă, n-ai decât să te angajezi, să faci meditații și apoi faci ce școală vrei tu. Și așa am ajuns să fac Studii Economice. M-am angajat în sistemul financiar-bancar, lucram cot la cot cu economiști, numai că aveam salariul jumătate.', a povestit, la rândul ei, cântăreața Jezebel.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton