Ce mai face și cum arată acum dansatoarea Jasmine. Are 45 de ani și s-a retras din lumina reflectoarelor

 Dumitrache Laura
.

Ce mai face și cum arată acum dansatoarea Jasmine. În urmă cu câțiva ani, Jasmine era considerată una dintre cele mai sexy dansatoare de bellydance de la noi din țară. În ultima perioadă, blondina s-a retras din lumina reflectoarelor, dar este activă pe rețelele de socializare. Iată cum arată la 45 de ani Jasmine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce mai face și cum arată acum dansatoarea Jasmine. Jasmine era prezentată la multe emisiuni și îi încânta pe telespectatori cu mișcările ei. Dansatoarea de bellydance atrăgea toate privirile cu formele sale apetisante. Acum, Jasmine s-a retras din viața publică, dar fanii o urmăresc pe rețelele de socializare.

jasmine dansatoarejasmine dansatoare

Deși au trecut anii, Jasmine nu s-a schimbat prea mult. Ce-i drept, blondina a apelat la ajutorul medicului esteticina și și-a făcut câteva schimbări fizice. De asemenea, vedea a mai pus câteva kilograme în plus, dar acest lucru pare să nu o deranjeze.

Citește și: Cum s-a distrat Florin Salam cu familia lui, la scurt timp după ce a fost dat afară de la nunta din Craiova: „100 de ani de bucurie”. A dansat în plină stradă

Citește și:Ce mesaj ironic i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, azi: „Unu mai bun ca…

Citește și:Cine este Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite, românul care deține un restaurant cu o stea Michelin, în Italia: „Gătesc de la 8 ani”

Citește și:'Eram în pragul de a muri. A fost cea mai mare cumpănă'. Ce a pățit Oana Roman pe 1 Mai, în 2014

Ce mai face și cum arată acum dansatoarea Jasmine

Dansatoarea de bellydance Jasmine, pe numele său real, Ioana Gheorghiu, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani. În trecut, blondina făcea furori cu formele sale apetisante și atrăgea toate privirile cu dansul din buric. Acum, în vârstă de 45 de ani, Jasmine nu a renunțat la dans iar formele ei par și mai voluptoase.

Dansatoarea este activă pe rețelele de socializare, iar în urmă cu câteva luni a postat câteva imagini cu inedite. Vedeta apare îmbrăcată într-o ținută neagră, care lasă la vedere un decolteu generos.

Jasmine își dorea să devină doctor

Jasmine, celebra dansatoare de bellydance, a declarat în trecut că visul ei era să devină doctor sau stewardesă, dar părinții s-au opus. La vârsta de 19 ani a fugit de acasă și a urmat o carieră în lumea dansului.

„Am vrut să fiu doctor sau stewardesă, dar părinții nu au fost de acord. Eram la Satu Mare și m-am angajat ca operator PTTR. Puteam să comunic și că învăț o limbă străină și eram mulțumită. Așa, la telefon, l-am cunoscut pe Doru. Era fachir, trapezist și m-a fascinat. Era ceea ce îmi doream eu. (…)Am fugit de acasă la 19 ani. A fost un gest nebunesc. Eram și foarte îndrăgostită de el și mă și fascina ceea ce făcea el. Părinții mei s-au supărat foarte tare. După câteva luni am reușit să vorbesc cu mama, cu tata nu aveam curajul să dau ochi. Până la urmă, după ani, a acceptat și tata viața mea, viața de circ, tot ceea ce devenisem. Înființasem, eu și Doru, un circ ambulant, atunci am căpătat și numele de Jasmine. Nu puteam să fiu prezentată pe scenă ca Ioana', a declarat Jasmine în urmă cu ceva timp.

Drama prin care a trecut Jasmine

Cunoscuta dansatoare de bellydance a vorbit despre copilăria sa. Jasmine a intrat în atenția presei si prin prisma relației pe care a avut-o cu Leo de la Strehaia. Jasmine a declarat că trăiește cu un mare regret, după ce tatăl ei s-a stins din viață înainte să se împace cu el.

‘Da! Aceasta este un regret foarte mare! Cred că am să trăiesc până la sfârșitul vieții cu acest regret. Nu trebuie să ne ținem supărarea unii cu ceilalți, mai ales cu familia, cu cei dragi, apropiați. Trebuie să iertăm cât mai repede, pentru că nu știm niciodată când plecăm, dispărem. Noi ( n.r. eu și tatăl meu) am fost două pietre foarte tari.Acest ego al nostru trebuie să se potolească un pic mai mult și să lăsăm sufletul să fie așa cum trebuie să fie, liber și bun și cald. Eu am primit foarte multe semne că relația dintre noi este una buna după moartea lui. Eu l-am simțit foarte mult prezent, nu știu, am avut foarte multe semne că el mă vede atunci când am venit la el la înmormântare.Când am ajuns la capelă, a intrat odată cu mine un stol de rândunelele și au ieșit imediat. ‘a declarat Jasmine anul trecut, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton