Dana Budeanu, despre cuplul Bianca Drăgușanu - Gabi Bădălău: "Tu ai mai fost cu cocalari"

 Laciu Andreea
.

Dana Budeanu a lansat în online un vlog nou, în care analizează cele mai recente cupluri din showbiz. Printre cei vizați se numără și Bianca Drăgușanu, alături de iubitul actual, Gabi Bădălău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că el nu este încă un bărbat liber, se pare că au planuri mari de viitor, conform informațiilor apărute în presă, în ultima perioadă. Dana Budeanu a apreciat-o pe Bianca, însă l-a taxat dur pe noul iubit al vedetei. Nu doar tunsoarea a nemulțumit-o, ci și felul în care s-a afișat acesta în aeroport.

Mai mult decât atât, cu toate că mulți au acuzat-o că profită de Gabi Bădălău pentru bani, Dana Budeanu susține că Bianca este cea care le dă valoare iubiților cu care se afișează. De asemenea, în discuție a fost adus și divorțul afaceristului de Claudia Pătrășcanu, care încă nu a ajuns la final.

dana-budeanudana-budeanu

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut.

Noul iubit al lui Bianca Drăgușanu… Ăsta e însurat? N-a divorțat acum cinci ani? Și asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. În ce sens se luptă? Te-ai trezit, trebuie să stai geană pe Bianca, ce timp să mai ai de copii. Fii atentă, băi, Bianca, v-ați combinat, să fiți fericiți. Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu. Important e următoarea: că tu erai în șlapi în aeroport. (n.r. Gabi Bădălău)”, a afirmat Dana Budeanu, în vlogul ei.

Dana Budeanu l-a pus la zid pe Gabi Bădălău

Bianca și Gabi Bădălău s-au întors recent din Maldive și pare mai liniștită ca niciodată. Vedeta pare că și-a găsit fericirea în fostul partener al Claudiei Pătrășcanu. Cei doi au fost împreună în Maldive, după ce anterior se întâlniseră în Dubai și ar mai avut o vacanță împreună la munte.

„Ce v-am spus eu despre șlapi? Bă, sunteți niște maidanezi, ăștia în șlapi. Ce înseamnă, mă, să umbli în șlapi în aeroport? În șlapi mergi doar pe plajă. Încetați cu expunerea asta infectă, este oribil. Ce vrei cu degetele de la picioare? Ce, ți-e cald în aeroport sau ce? Pune dreacu’ ceva în picioare.

Deci, Bianca, prima condiție! Ăștia ca și ăla de dinainte, nu știu cum îl chema, Bodi așa… Și ăla era tot în șlapi prin oraș. Nu există. Bărbat în șlapi nu există! Toți ăștia de sex masculin care umblă în șlapi sunt niște melteni. Ca să ne înțelegem foarte clar. Tu nu te razi când ai ceafa aia? Ce e acolo? Zici că tundea unul pe gazon și te-a tuns pe tine. Cu șlapi și cu ceafa aia…”, a mai adăugat Dana Budeanu.

Citește și: Ce părere are Oana Zăvoranu despre Dana Budeanu: „Nu face pe nevinovata, ca toate de pe plaiurile astea amărâte'

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție privind căsătoria cu Gabi Bădălău: „Sunt fericită”

Citește și: Mona de la Puterea Dragostei s-a luat la bătaie cu altă femeie. La scenele de groază a asistat și iubitul ei:'Îi curgea sânge'

Citește și: Ce dietă ține Dana Budeanu. Alimentele care o mențin slabă sunt cele interzise

Bianca Drăgușanu, prima reacție privind căsătoria cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost împreună în vacanță și au fost în centrul atenției. S-a speculat chiar că relația lor ar fi foarte serioasă, iar cei doi ar avea chiar și planuri de căsătorie. Fosta soție a lui Alex Bodi a făcut primele declarații despre legătura cu fostul partener al Claudiei Pătrășcanu și ce intenții au pe viitor.

Blondina este extrem de activă de când s-a întors din vacanță și nu ratează nicio zi la fitness. Întrebată de un reporter Cancan cum a fost în excursie, Bianca a răspuns fără să stea pe gânduri: ‘Superb’.

Întrebată în legătură cu faptul că și-a schimbat și mașina odată cu iubitul, Bianca Drăgușanu a precizat: ‘Da, am mai multe mașini, dar nu e asta. Mai am două. Acum mă duc la sală, deci aveți grijă ce mă întrebați’.

Claudia Pătrășcanu: „Întâi trebuie să divorțeze'

Claudia Pătrășcanu își dorește ca divorțul să fie finalizat cât mai repede pentru ca Gabi Bădălău să fie fericit cu cine își dorește. Vedeta vrea să se ocupe în continuare de creșterea copiilor, care sunt cei mai importanți în acest moment.

‘Dacă vor să se căsătorească să se căsătorească, dar întâi trebuie să divorțeze. Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc’. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi., a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton