(P) Tipuri de genți damă ce nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă în 2021

 advertising.ringier
.

Nu e o noutate că femeile iau după ele atunci când ies din casă o mulțime de lucruri, începând de la servețele, oglinda, portofelul, cheile și până la parfumul preferat, umbrela sau fardurile. Și fiind atât de multe obiecte unde să fie depozitate? Într-o geanta dama încăpătoare și totuși una care să se potrivească cu ținuta, bineînțeles. Și pentru că gusturile femeilor sunt diferite, nu toate gențile sunt la fel. Există diferite tipuri de genți, dintre care amintim geanta de mână,  de cumpărături, genti dama de umăr, posete dama,  clutch sau plic. Pentru că nu este o variantă prea bună să investești în zeci de poșete, în 2021 primează practicitatea și este esențial să alegi piese care pot fi purtate cu majoritatea ținutelor tale.

Geanta office

Nelipsita geantă office se va integra perfect în ținutele tale business. Alege un model cu o culoare neutră, de dimensiuni medii, fie cu mâner sau curea pentru umăr. O poșetă cu aspect minimalist este foarte simplu de inclus în orice ținută office și va face ca orice look să pară mult mai chic și elegant.

Geanta oversized

Modele oversized de genți sunt din nou populare în acest sezon. De la geanta tip shopper, la cea XXL, aceste genți sunt ideale pentru călătorii sau mersul la birou. În 2021 ai nevoie de o geantă practică și încăpătoare, un model esențial pentru zilele în care ești foarte ocupată si trebuie să jonglezi cu toate responsabilitățile. Pentru că este o geantă pe care o vei folosi intens, ai nevoie de un model de foarte bună calitate, de preferat din piele rezistentă sau înlocuitor de piele, și care să aibă suficiente buzunare încât să poți păstra în ordine toate lucrurile necesare.

Geanta plic

Pentru zilele tale libere, în care ieși în oraș, ai nevoie de o geantă interesantă, care să-ți pună în valoare ținutele feminine. Plicul este o astfel de piesă pe care o poți asorta cu ținutele pentru evenimentele speciale. Orice femeie trebuie să aibă o poșetă plic în garderobă pe care să o poată asorta cu ușurință la ținuta elegantă pe care o are.

Cea mai bună prietenă a ta în 2021 ar trebui să fie geanta, pentru că îți poartă lucrurile valoroase și te face să te simți feminină și elegantă. Pentru a de alinia cu trendurile, încearcă să găsești modele de genți cât mai practice și bine compartimentate, dintr-un material de calitate superioară.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton